Na haar FoKKoF-trui komt Barbara Sarafian nu met iets nieuws!

Na haar FoKKoF-trui komt Barbara Sarafian nu met iets nieuws!

Door het grote succes van de originele FoKKoF-truien kon een vervolg niet uitblijven. Maar lang hebben we niet moeten wachten, want Barbara Sarafian kondigt nu op Instagram het nieuwste item in haar FoKKoF-reeks aan: de FoKKoF-tas! Momenteel wordt hij nog niet te koop aangeboden, maar ga er maar van uit dat binnenkort in heel Vlaanderen mensen met FoKKoF-tassen gaan rondlopen!

Toen Barbara Sarafian haar FoKKoF-trui, die ze showde in de finaleweken van De Slimste Mens ter Wereld, voor het eerst te koop aanbood, duurde het amper een paar uur voor heel de voorraad was verkocht. Een tweede verkoop kon niet uitblijven en ook die liep als een trein. Weer was binnen de kortste keren alles uitverkocht.

FoKKoF-reeks

Door het grote succes kondigde de actrice zelfs aan te denken aan nieuwe modellen. “Het zou kunnen dat er in de toekomst nog meerdere ontwerpen volgen”, zei ze toen. En ze heeft niet gelogen, want op Instagram showt ze nu al het nieuwste FoKKoF-design.

De FoKKoF-tas, met het gekende FoKKoF-logo, is voorlopig echter nog niet te koop. Maar binnenkort zullen we dus niet alleen met een trui maar ook met onze splinternieuwe tas ‘fokkof’ kunnen zeggen!

Zo kondigde Sarafian haar nieuwe ontwerp aan

VIER
“Working on some new #FoKKoF ideas #clothingbrand #upandcoming #designerwear #styleguide”, schreef ze onder haar foto.

Gesponsorde artikelen