Left Right
scrollTop top

Na maanden duikt Laurent weer op, en de plaats waar zal premier Michel zijn wenkbrauwen doen fronsen …


Na maanden duikt Laurent weer op, en de plaats waar zal premier Michel zijn wenkbrauwen doen fronsen …

Prins Laurent is weer in het openbaar verschenen, nadat hij enkele maanden geleden door ziekteverlof van het toneel verdween. Premier Charles Michel zal zonder twijfel met veel aandacht de foto’s bekijken die de prins vanmiddag maakte met … Alberto uit Samson & Gert, en met Kelly Pfaff.

Prins Laurent was vanmiddag in het universiteit ziekenhuis Gasthuisberg in Leuven om er zieke kinderen te verrassen. Hij staat er samen met Koen Crucke en Kelly Pfaff op een selfie. Niks mis mee natuurlijk, maar we mogen ook niet vergeten in welke bizarre omstandigheden de prins zich enkele maanden geleden uit het openbaar heeft teruggetrokken. Nadat hij op een feestje van het Chinese leger op de Chinese ambassade was opgedoken, in militair uniform en zonder toestemming, werd Laurent door premier Michel op het matje geroepen.

Ziekteverlof

Laurent moest verhoord worden voor hij een sanctie kon krijgen. Mogelijk stond de dotatie van de prins weer op het spel, en dus deed Laurent wat veel Belgen zouden doen: hij stuurde een doktersbriefje. De voorbije maanden was de prins dan ook met ziekteverlof. Koen Crucke vertelde aan Het Nieuwsblad dat Laurent uit sympathie meedeed.

De prins was dan wel het meest opvallende, maar zeker niet enige bekende gezicht in het ziekenhuis. Naar jaarlijkse gewoonte bezoeken ze de kinderafdeling om er speelgoed en snoep uit te delen. Ook komieken Philippe Geubels en William Boeva, ex-voetballer Lorenzo Staelens, en vicepremier Kris Peeters (CD&C) tekenden present. Die laatste kan de premier dus alvast op de hoogte gaan brengen.

EPA

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.478.447
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810