Netflix deelt exclusieve auditietapes van ‘The Crown’

Het zesde en laatste seizoen van The Crown zit erop. Toch besloot Netflix nog even terug te kijken op de succesreeks over het Britse koningshuis. Als cadeau voor tweede Kerstdag deelde de streamingdienst namelijk enkele auditietapes van verschillende hoofdrolspelers uit The Crown.

Na meer dan zeven jaar en zes seizoenen verschenen twee weken geleden eindelijk de allerlaatste afleveringen van The Crown op Netflix. De reeks over het Britse koningshuis volgde zes seizoenen lang het leven van Queen Elisabeth II, van 1947 tot in het jaar 2005, het jaar van de trouw van Camilla en Charles.

Auditietapes

Door die lange periode die gevolgd werd, waren heel wat verschillende acteurs te zien in The Crown. Van een deel van hen kan je nu, dankzij Netflix, de auditietapes zien. In een korte video op X, het vroegere Twitter, zijn die audities telkens naar de eigenlijke beelden uit de serie geplaatst.

De video begint met Emma Corrin, die in het vierde seizoen prinses Diana speelde. Haar horen we openlijk tegen Charles spreken over wat ze mist in hun relatie. Daarna volgt een clip van Josh O’Connor, die in het derde en vierde seizoen prins Charles speelde.

Vervolgens zien we audities van Luther Ford en Ed McVey, die op het einde van het zesde seizoen de iets oudere versies van respectievelijk Harry en William speelden. De video eindigt met Megan Bellamy, die Kate Middleton speelt, die spreekt over haar nieuwe vriend William.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...