Left Right
scrollTop top

Netflix brengt eigen comic book ‘The Magic Order’ uit en dat ziet er zo uit


Netflix brengt eigen comic book ‘The Magic Order’ uit en dat ziet er zo uit

Naast zijn eigen films en series onder de naam ‘Netflix Originals’ gaat de streamingsdienst Netflix nu ook een comic book uitbrengen. Samen met de auteur van onder andere ‘Wolverine’ schreef Netflix het stripverhaal ‘The Magic Order’. Je kan het verhaal vanaf 13 juni in stripzaken kopen. 

The Magic Order gaat over vijf tovenaarsfamilies die de wereld moeten beschermen tegen kwaadaardige vijanden die iedereen willen vernietigen. Gewone burgers by day, superhelden by night. Waar hebben we dat nog gehoord?

Niet op Netflix-app

Al wordt er in de trailer gebruikgemaakt van bewegende beelden en geluid, het gaat wel degelijk over een geschreven en getekend stripverhaal. Daarom zal het ook niet te vinden zijn op de app of de website van Netflix. Je kan het wel aankopen op een speciale comic book-app.

Voor het project werkte Netflix samen met schrijver Mark Millar, die het verhaal van Kick-Ass, Wolverine: Old Man Logan en Ultimate X-men bedacht, en illustrator Olivier Coipel, bekend van X-Men, The Avengers en Thor. Een indrukwekkende samenwerking dus.

Bekijk hier de trailer van het stripverhaal:

De comic book komt uit op 13 juni!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  677.209
 • Aantal
  doden
  20.396