Netflix dropt trailer van deel 2 van ‘La Casa de Papel’ en kondigt releasedatum aan

Netflix dropt trailer van deel 2 van ‘La Casa de Papel’ en kondigt releasedatum aan

‘La Casa de Papel’ is terug! Netflix kondigde eerder al aan dat we op 6 april eindelijk het vervolg krijgen op de fantastische Spaanse reeks ‘La Casa de Papel’, maar nu dropt de streamingdienst ook voor het eerst een trailer voor dat tweede deel. En die is intens!

Als we op de trailer mogen vertrouwen, zal de actie in het tweede deel van de Spaanse heist-reeks La Casa de Papel nog wat opgedreven worden. Het ‘perfecte’ plannetje van de Professor liep niet helemaal zoals hij verwachtte en dus lijkt het op een groot, gewapend conflict te gaan uitdraaien.

Bekijk hieronder de trailer voor het tweede deel van La Casa de Papel:

La Casa de Papel in de voetsporen van Dark

La Casa de Papel vertelt het verhaal van een groep criminelen die, onder leiding van de mysterieuze Professor, de grootste roof aller tijden willen plegen. Hoewel alles tot in de puntjes is voorbereid en op alle stappen van de politie geniaal geanticipeerd is, loopt het toch fout voor de Professor en co.

De reeks werd van bij de start een enorm succes. Na het Duitse Dark scoorde Netflix met het La Casa de Papel dus weer een monsterhit met een buitenlandse reeks en zo bewijst het meteen dat niet alle goede reeksen uit de VS of Scandinavië moeten komen. Wordt het volgende Netflix-succes misschien een Vlaamse reeks?

Gesponsorde artikelen