Netflix deelt eerste beelden van bizarre nieuwe serie ‘KAOS’, met Jeff Goldblum in de hoofdrol

Netflix heeft een nieuwe en heel opvallende serie aangekondigd. Het gaat om KAOS, een soort moderne, duistere en komische kijk op de Griekse mythologie. Deze reeks is van de hand van de makers van The End of The F***ing World en heeft Jeff Goldblum als hoofdrolspeler.

Enkele geleden zorgde de absurde Britse komische serie The End of The F***ing World voor een enorme hype op Netflix. En nu is scenarist Charlie Covell terug met een nieuwe reeks: KAOS.

Zeus

In KAOS volgen we Zeus, gespeeld door de legendarische Jeff Goldblum, als koning van de goden en onaantastbare heerser. Op een dag ontdekt hij echter een rimpel op zijn voorhoofd, iets wat hij ziet als een voorteken van zijn ondergang. Zijn paranoia en neurose zorgen ervoor dat hij steeds meer tekenen ziet van zijn naderende val en ten prooi valt aan zelfdestructief gedrag.

Die achtertocht van Zeus is niet geheel onterecht, want zijn voormalige vriend en gevangene Prometheus, werkt wel degelijk aan een plan om hem ten val te brengen. Dat plan omvat drie verschillende mensen, die totaal niet door lijken te hebben hoe groot hun rol is in dit gigantische kosmische complot.

Cast

De cast van KAOS bestaat naast Jeff Goldblum ook nog uit onder andere David Thewlis (Harry Potter), Janet McTeer (Ozark), Cliff Curtis (Avatar: The Way of Water), Killian Scott (Love/Hate), Debi Mazar (Entourage), Nabhaan Rizwan (Station Eleven), Aurora Perrineau (When They See Us), Misia Butler (The School For Good And Evil), Leila Farzad (Black Mirror), Rakie Ayola (Black Mirror), Fady Elsayed (Doctor Who), Stanley Townsend (Becoming Elizabeth) en Billie Piper (Doctor Who).

 Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...