‘The End Of The F***ing World’ krijgt misschien “binnen een paar jaar” een derde seizoen

Het ziet er jammer genoeg niet naar uit dat The End Of The F***ing World binnenkort een derde seizoen krijgt. Dat heeft hoofdrolspeelster Jessica Barden (Alyssa) verteld tijdens een interview. De kans bestaat wel dat er “binnen een paar jaar” een vervolg komt, maar voorlopig zijn alle schrijvers en acteurs uit de reeks druk in de weer met andere projecten.

“Er is een wereld waarin we binnen een paar jaar aan de slag gaan”, vertelde The End Of The F***ing World-actrice Jessica Barden tijdens een interview met entertainmentwebsite NME. Ze had het over een derde seizoen van de reeks.

Geen plannen

Maar die wereld ziet er momenteel niet echt haalbaar uit. De schrijver van de reeks, Charlie Covell, is namelijk “terecht tijd aan het nemen om andere dingen te schrijven”. Zo werkt hij op dit moment aan een nieuwe Netflix-reeks, Kaos.

“Dus momenteel zijn er geen plannen”, vulde Barden zichzelf aan. “Ik denk dat iedereen nu gewoon z’n eigen weg moet uitgaan en andere dingen moet doen.” De actrice is daar in elk geval al aan begonnen. Ze is binnenkort te zien in Jungleland, aan de zijde van Jack O’Connell en Charlie Hunnam.

The End Of The F***ing World

The End Of The F***ing World verscheen in het Verenigd Koninkrijk al in 2017 op televisie. De reeks was maar matig onthaald, en toch wilde Netflix die op z’n platform. Da’s een goede zet geweest, want sinds The End Of The F***ing World daar in 2018 beschikbaar werd, kreeg die gigantisch veel fans.

De reeks werd zelfs zo populair, dat Netflix al snel een tweede seizoen bestelde. Dat is ondertussen een dik jaar geleden verschenen, op 4 november 2019. Voorlopig ziet het er dus naar uit dat The End Of The F***ing World niet verder zal uitgewerkt worden.

The End Of The F***ing World is terug te vinden op Netflix. Klaar met bingen? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...