Netflix maakt hoofdrolspeler ‘Bridgerton’ seizoen 4 bekend

Wat velen al vermoedden, is nu ook officieel. Het vierde seizoen van Bridgerton zal in het teken staan van Benedict. De op een na oudste zoon van de familie zal in het volgende seizoen dus op zoek gaan naar een partner om zich mee te settelen.

Netflix heeft bekendgemaakt over welke Bridgerton-sibling het vierde seizoen zal gaan. Na seizoenen over Daphne (Phoebe Dynevor), Anthony (Jonathan Bailey) en Colin (Luke Newton) is het nu tijd voor Benedict (Luke Thompson) om in de schijnwerpers te staan.

Benedict

In het derde seizoen van Bridgerton werden al enkele zaadjes gepland voor de komende seizoenen van de reeks. Zo zagen we hoe Francesca in het huwelijksbootje stapte met John Stirling, maar ook hoe ze een interessante ontmoeting had met zijn nicht Michaela. En ook het liefdesverhaal van flierefluiter Benedict werd verder uitgediept. Voor het vierde seizoen leek het dus tussen Benedict en Francesca te gaan om de hoofdrol te krijgen en nu is er de bevestiging dat het Benedict wordt.

Netflix maakt het nieuws bekend met een korte video waarin we eerst enkele beelden uit de afgelopen seizoenen te zien krijgen. Vervolgens wordt er op een deur geklopt en doet acteur Luke Thompson open. Hij moet een kostuum passen, maar laat weten dat hij al een kostuum heeft. Maar het gaat om een bijzonder kostuum, eentje voor het gemaskerde bal. En dat bal zal heel belangrijk worden. Want Netflix laat al weten dat dat de plaats is waar hij “de mysterieuze Lady in Silver” zal ontmoeten.

Het is nog niet geweten wanneer het vierde seizoen van Bridgerton zal verschijnen, maar de makers lieten al weten dat we vermoedelijk opnieuw twee jaar zullen moeten wachten. Daardoor mogen we het seizoen van Bridgerton dus waarschijnlijk verwachten in de loop van 2026.

Bekijk hier officiële aankondiging van Netflix:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...