Netflix kondigt nieuwe K-drama aan: ‘Dare to Love Me’

Netflix komt volgende week met de nieuwe K-drama Dare to Love Me. Het gaat om een romantische reeks met Lee Yoo-young en Kim Myung-soo in de hoofdrollen. De reeks zal simultaan uitgezonden worden in Zuid-Korea, waardoor we elke week twee nieuwe afleveringen zullen krijgen op Netflix.

Tegenwoordig zet Netflix steeds meer in op romantische K-drama’s. Hierbij gaat het vaak niet om Netflix Originals, maar om series van Zuid-Koreaanse zenders die al meteen internationaal verschijnen op de streamingdienst. Dat zal ook het geval zijn met de nieuwe reeks Dare to Love Me, die vanaf volgende week te vinden is op Netflix.

Dare to Love Me

In Dare to Love Me volgen we Kim Hong-do (Lee Yoo-young). Ze is single en werkt voor een klein modemerk, waar ze officieel deel uitmaakt van het designerteam, maar vooral wordt ingeschakeld om alle vervelende taakjes uit te voeren. Hoewel haar collega’s op haar neerkijken, blijft ze positief en hoopt ze ooit haar droom te kunnen waarmaken: een ontwerper worden voor een groot luxemerk.

We volgen ook Shin Yoon-bok (Kim Myung-soo). Hij woont in Sungsan, een dorp waar de tijd is blijven stilstaan en waar iedereen nog leeft zoals in het Joseon-tijdperk. Ook Yoon-bok doet dit, maar eigenlijk droomt hij ervan om een schrijver van webcomics te worden. Om deze droom te bereiken, vlucht hij weg uit zijn dorp en trekt hij naar Seoul. Daar ontmoet hij Kim Hong-do.

De reeks is gebaseerd op de gelijknamige webtoon van Sun Woo. De hoofdrollen zijn dus weggelegd voor Kim Myung-soo, die een lid is van de K-popgroep Infinite, en Lee Yoo-young, die je kan kennen van Dr. Brain. Daarnaast zullen ook Bae Jong-ok (Designated Survivor: 60 Days), Sunwoo Jae-duk (Stranger) en Park Eun-seok (The Penthouse: War in Life) te zien zijn in de reeks. Omdat de reeks gelijktijdig uitgezonden wordt op de Zuid-Koreaanse zender KBS2, krijgen we vanaf 13 mei elke maandag en dinsdag een nieuwe aflevering op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer:

Dare to Love Me is vanaf maandag 13 mei te bekijken op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...