Netflix lost trailer voor ‘Big Mouth’ seizoen 2

‘Big Mouth’, de Netflix-animatiereeks over de puberteit, komt binnenkort terug. En daarom heeft Netflix een nieuwe trailer uitgegeven die weer een interessant tweede seizoen belooft.

De ‘hormone monsters’ zijn terug! Seizoen 2 van Big Mouth staat voor de deur en belooft weer boordevol te zitten met awkward, maar vooral herkenbare momenten uit de puberteit.

Big Mouth

Big Mouth is een animatiereeks waarin we Nick (Nick Kroll), Andrew (John Mulaney), Jessi (Jessi Klein) en Missy (Jenny Slate) volgen tijdens hun transitie van kinderen naar volwassenen. Je hoort het al: de wondermooie puberteit. In de reeks wordt de puberteit belichaamd door de ‘hormone monsters‘. En die nemen geen blad voor de mond.

In de volledige reeks blijft geen enkel taboe overeind en wordt er openlijk gesproken over maandstonden, puistjes, maar ook seksuele geaardheid en seks in het algemeen komen aan bod. De reeks wordt door verschillende mensen omschreven als de beste seksuele opvoeding die je kan krijgen en het is ook gewoon heel herkenbaar voor iedereen die ooit door die gênante puberteit is gegaan.

Seizoen 2 zal vanaf 5 oktober te zien zijn op Netflix.

Bekijk hier de trailer voor het tweede seizoen van Big Mouth:

Benieuwd naar andere series op Netflix? Bekijk hier onze top 50.

Meer
Lees meer...