Netflix lost trailer voor kerstfilm ‘Hot Frosty’

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor de kerstfilm Hot Frosty. Het gaat om een romantische komedie, waarbij vooral het komische deel centraal staat. We zullen zien hoe een sneeuwman verandert in een knappe (en in het begin vooral naakte) man.

Deze week staat bij Netflix volledig in het teken van de opkomende kerstfilm. De streamingdienst pakt in november elke woensdag uit met een nieuwe kerstfilm en die vier films krijgen deze week allemaal een officiële trailer. Gisteren kregen we zo de trailer te zien van Meet Me Next Christmas en vandaag is het de beurt aan Hot Frosty.

Hot Frosty

Kenners van het genre zullen in het plot heel wat gelijkenissen kunnen ontdekken met de klassieker Jack Frost uit 1999. Hot Frosty gaat namelijk ook over een sneeuwman die tot leven komt. Al krijgt die wel een iets menselijkere (en knappere) gedaante. In de trailer is al te zien hoe Kathy (Lacey Chabert) een bijzonder gedetailleerde sneeuwman tegenkomt (inclusief sixpack). Ze geeft hem een sjaal en gaat naar huis. Maar die nacht komt de sneeuwman tot leven. Kathy geeft hem uiteindelijk de naam Jack (een knipoog naar Jack Frost) en probeert hem te integreren in de samenleving. En het zou natuurlijk geen kerstfilm zijn als er geen vonkjes in de lucht hingen tussen de twee.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Lacey Chabert en Dustin Milligan. Lacey Chabert kan je vooral kennen voor haar rol als Gretchen Wieners in Mean Girls. Op het einde van de trailer wordt er ook verwezen naar die film, wanneer Kathy kijkt naar de kerstfilm Falling For Christmas met Lindsay Lohan. Zo reageert ze met: “Da’s grappig, zij ziet er exact uit als een meisje waarmee ik naar school ging”. Verder kan je ook Joe Lo Truglio (Brooklyn Nine-Nine) en Craig Robinson (The Office) aan het werk zien in de film.

Bekijk hier de officiële trailer:

Hot Frosty is vanaf woensdag 13 november te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...