‘Falling for Christmas’ met Lindsay Lohan staat op Netflix

Het is november en dat betekent dat het terug tijd is voor kerstfilms! Netflix heeft die memo alvast gekregen, want de streamingdienst dropte vandaag al Falling for Christmas, een kerstfilm met Lindsay Lohan in de hoofdrol. Ook de komende maanden zullen er op verschillende streamingdiensten nog heel wat kerstfilms verschijnen.

Hoewel de meesten graag nog tot december wachten met de kerstvibes, begint Netflix er vandaag al aan. De eerste nieuwe kerstfilm van het jaar verschijnt namelijk vandaag, 10 november, al op het platform. Falling for Christmas gaat over, hoe kan het ook anders, twee mensen die elkaar ontmoeten rond de kerstperiode.

Falling for Christmas

De eerste kerstfilm van Netflix is een feit. Vanaf nu staat Falling for Christmas namelijk op het streamingplatform. Daarin volgen we Sierra (Lindsay Lohan). Zij lijkt alles te hebben wat ze zich maar kan wensen en is als erfgenaam van een grote hotelketen zeker van een rooskleurige toekomst. Tot ze tijdens een skireis een harde val maakt en zich niets meer herinnert.

Na de val krijgt ze de hulp van de knappe vrijgezel Jake (Chord Overstreet). Samen met hem en zijn dochter (Olivia Perez) telt ze af naar Kerstmis. En zoals dat hoort bij een goeie romcom, zal dat voor de nodige spanningen en chemie zorgen.

Bekende cast

Falling for Christmas zal zich in Ierland afspelen en is het eerste project voor Lindsay Lohan sinds lang. De actrice kondigde vorig jaar haar terugkeer naar de filmwereld aan, en deze film zal een van haar eerste projecten worden. Lohan is nog steeds vooral bekend door haar rollen in Mean Girls en The Parent Trap.

Ook haar tegenspeler Chord Overstreet is geen onbekende. Hij speelde van 2010 tot 2015 mee in de populaire serie GleeAangezien zowel Lohan als Overstreet ook een muzikale achtergrond hebben, bestaat de kans dus misschien dat de twee zich in een grote kerstmiskaraoke zullen storten.

Bekijk de trailer van Falling for Christmas hier:

Meer
Lees meer...