Netflix maakt releasedatum ‘Spy Kids: Armageddon’ bekend

De Spy Kids-reboot Spy Kids: Armageddon heeft een releasedatum en een eerste teaser gekregen. De film zal opnieuw een jong spionnenduo volgen. Zij moeten proberen om hun ouders (en bij uitbreiding de wereld) te redden.

Netflix pakt binnenkort uit met een nieuwe film uit de Spy Kids-franchise. De eerste vier films verschenen tussen 2001 en 2011, maar nu wordt de franchise na twaalf jaar opnieuw opgepikt door Netflix voor een vijfde film. Het gaat daarbij om een reboot met nieuwe hoofdrolspelers, maar de regie blijft in handen van Robert Rodriguez.

Spy Kids: Armageddon

Spy Kids: Armageddon vertrekt vanuit hetzelfde verhaal als de andere films uit de Spy Kids-franchise. De kinderen van twee spionnen moeten het heft in eigen handen nemen wanneer hun ouders tijdens een missie in de problemen komen. Spy Kids: Armageddon geeft dit bestaande concept wel een hedendaagse twist.

Zo zal in Spy Kids: Armageddon een computervirus centraal staan. We volgen het koppel spionnen Nora en Terrence Torrez, gespeeld door Gina Rodriguez (Jane the Virgin) en Zachary Levi (Shazam!: Fury of the Gods), en hun kinderen Tony en Patty, gespeeld door Connor Esterson en Everly Carganilla. Tony en Patty weten niet dat hun ouders een dubbelleven leiden als spion, maar daar komt verandering in wanneer hun ouders in de problemen komen. Op dat moment zit er voor de kinderen niets anders op dan in de voetsporen van hun ouders te treden om niet alleen hen, maar ook de rest van de wereld te redden. Een gamedeveloper is er namelijk in geslaagd om een computervirus te lanceren dat hem de mogelijkheid geeft om alle technologie ter wereld te controleren.

Spy Kids: Armageddon zal op vrijdag 22 september 2023 verschijnen op Netflix. De regie van de film is opnieuw in handen van Robert Rodriguez, die ook de eerste vier films van Spy Kids voor z’n rekening nam.

Bekijk hier de eerste teaser voor Spy Kids: Armageddon:

Spy Kids: Armageddon zal dus vanaf vrijdag 22 september te vinden zijn op Netflix. In tussentijd nog op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...