Netflix laat je nu gratis populaire series streamen zonder abonnement

Netflix doet weer een actie om nieuwe klanten te lokken. Daarom zijn nu populaire series en films zoals Stranger Things, Élite en Bird Box gratis te streamen.

Je kan de gratis content bekijken op de watch free-pagina. De content op deze pagina zal soms ook veranderen, maar wanneer is niet gekend. Daarnaast zal de eerste maand voor nieuwe gebruikers slechts 5 cent kosten.

Beschikbaar

Netflixabonnement voor 5 cent
Screenshot Netflix

“Netflix is de beste plek voor alle wensen op het gebied van entertainment. Maar je hoeft dat niet van ons aan te nemen: kijk zelf gratis enkele van onze favoriete series en films,” staat er op de website te lezen. Maar de gratis service is enkel beschikbaar op desktopbrowsers.

Voor de series zijn slechts de eerste afleveringen beschikbaar, maar films kunnen wel helemaal bekeken worden. En deze gratis service is beschikbaar in alle landen waar Netflix actief is.

Aanbod

“We kijken naar verschillende marketingpromoties om nieuwe leden aan te trekken en ze een geweldige Netflix-ervaring te bieden,” vertelt een woordvoerder van Netflix aan Fox Bussiness.

Netflix kreeg er in de eerste helft van 2020 maar liefst 25,86 miljoen abonnees bij. Dat is bijna evenveel als in heel 2019. Dit is ook het hoogste aantal ooit in 6 maanden tijd.

Deze series zijn op dit moment beschikbaar op de watch free-pagina:

En deze films kan je momenteel ook gratis bekijken:

Meer
Lees meer...