Netflix lost teaser voor alle kerstfilms die dit najaar zullen verschijnen

Netflix zal dit najaar nog uitpakken met vier kerstfilms. Daarvoor heeft het nu een gezamenlijke teaser gedeeld. In de teaser speelt Lindsay Lohan de hoofdrol. Zij zal ook te zien zijn in een van de kerstfilms van Netflix die dit jaar verschijnen. De vier films in de teaser krijgen deze week een officiële trailer.

De dagen worden korter, kouder en natter en die vriend(in) met een kerstobsessie zit al enkele dagen te overwegen of het al oké is om de kerstdecoratie boven te halen. Dus ook bij Netflix beginnen ze ook af te tellen naar Kerstmis. Dat doen ze met vier kerstfilms, die nu een gezamenlijke teaser hebben gekregen.

Kerstfilms 2024

In de teaser krijgen we Lindsay Lohan te zien. Zij zit in haar huis, waar alles nog gedecoreerd is voor Halloween. Maar dan belt er iemand aan en hoewel Lindsay trick or treaters verwacht, gaat het om een kerstkoor. Het gaat wel om een bijzonder kerstkoor want het is de a capellagroep Pentatonix. Zij zullen te zien zijn in de kerstfilm Meet Me Next Christmas, waarin we ook Christina Millian en Kofi Siriboe aan het werk zullen zien. De film zal vanaf woensdag 6 november te vinden zijn op Netflix.

De volgende film is Hot Frosty met Lacey Chabert en Dustin Milligan in de hoofdrollen. Deze film verschijnt op woensdag 13 november op Netflix. De derde film in het rijtje is het sexy The Merry Gentlemen met Britt Robertson en Chad Michael Murray. Deze atypische kerstfilm – met een vleugje Magic Mike – verschijnt op woensdag 20 november. En last but not least wordt ook Our Little Secret aangekondigd, met Lindsay Lohan en Ian Harding. Deze film mag je op Netflix verwachten vanaf woensdag 27 november.

Aandachtige lezers hebben het dus al door: elke woensdag van november verschijnt er een nieuwe kerstfilm op Netflix en in de komende week krijgen al deze films een officiële trailer.

Bekijk hier de teaser:

De vier kerstfilms zullen later dit jaar nog verschijnen op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...