Netflix kondigt nieuwe kerstfilm aan met Lindsay Lohan en Kristin Chenoweth

Netflix heeft een nieuwe film aangekondigd. Het gaat om de kerstfilm Our Little Secret met Lindsay Lohan, Kristin Chenoweth en Ian Harding. De film zal dit najaar – net op tijd voor kerst dus – verschijnen op de streamingdienst.

Bij sommigen staat de kerstboom nog, maar Netflix heeft nu al een nieuwe kerstfilm aangekondigd voor het einde van dit jaar. In de film Our Little Secret zijn de hoofdrollen weggelegd voor Lindsay Lohan, Kristin Chenoweth en Ian Harding.

Our Little Secret

Het is nooit te vroeg om te beginnen dromen van Kerstmis, moeten ze gedacht hebben bij Netflix. Want de streamingdienst heeft nu al een nieuwe kerstfilm aangekondigd. Het gaat om een typische romcom met Lindsay Lohan, Kristin Chenoweth en Ian Harding in de hoofdrollen.

We volgen een ex-koppel, gespeeld door Lindsay Lohan en Ian Harding, die met kerst ontdekken dat hun nieuwe partners broer en zus zijn. Hierdoor moeten ze gedwongen samen kerst vieren. De titel van de film lijkt te insinueren dat de twee zullen proberen om dat geheim te houden.

Naast Lindsay Lohan (Mean Girls, Falling For Christmas) en Ian Harding (Pretty Little Liars, Ghosts of Christmas Always), zullen ook Kirstin Chenoweth (Wicked, Holidate), Tim Meadows (Mean Girls), Jon Rudnitsky (Home Again), Chris Parnell (Home Sweet Home Alone), Dan Bucatinsky (Scandal), Henry Czerny (Mission: Impossible), Katie Baker (13 Reasons Why), Ash Santos (American Horror Story), Jake Brennan (Richie Rich) en Brian Unger (It’s Always Sunny in Philadelphia) te zien zijn in Our Little Secret.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...