Netflix lost trailer voor film ‘Lonely Planet’ met Liam Hemsworth en Laura Dern

Netflix pakt binnenkort uit met een nieuwe romcom. Het gaat om Lonely Planet, waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor Laura Dern en Liam Hemsworth. De film is geregisseerd door Susannah Grant, die eerder verantwoordelijk was voor het script van Erin Brockovich en Pocahontas. Netflix heeft nu de film een officiële trailer gekregen.

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor de romcom Lonely Planet. Daarin volgen we de romance tussen auteur Katherine (Laura Dern) en de veel jongere Owen (Liam Hemsworth). De film heeft dus niets te maken met de populaire reisgidsen.

Lonely Planet

We volgen dus de auteur Katherine (Laura Dern), die op writer’s retreat gaat naar Marokko om daar te werken aan haar volgende roman. Maar haar eigen leven begint ook steeds meer te lijken op een roman. Op de writer’s retreat leert ze de veel jongere Owen kennen, die zijn schrijvende vriendin vergezelt. Maar hoewel er een groot leeftijdsverschil is tussen Katherine en Owen, kunnen ze het meteen goed met elkaar vinden. En dat groeit al snel uit tot een affaire die hun leven zal veranderen.

Actrice Laura Dern vertelt meer over haar personage. “Katherine heeft haar hele leven gewijd aan verhalen en daarom heeft ze niet veel naar zichzelf gekeken. Ze bevindt zich op een keerpunt in haar leven, waarop ze op zoek is naar een zacht en diep begrip en dat vindt ze in haar eigen liefdesverhaal.” De actrice was meteen aangetrokken door het script. “Wat me vooral aantrok in het verhaal was het ontdekken van je identiteit en je zelfwaarde in relaties, vooral in een wereld die zo intellectueel geladen is als de literaire wereld. De dynamiek tussen de jongere man en de oudere, ervaren auteur intrigeerde me meer omdat het niet enkel over romantiek gaat. Het gaat ook over iemand vinden die je ziet voor wie je bent en je begrijpt. En dat is iets dat heel menselijk en herkenbaar is.”

Naast Laura Dern (Jurassic Park, Big Little Lies) en Liam Hemsworth (The Hunger Games) zullen heel wat internationale acteurs te zien zijn in de film. “We zijn blij dat we konden werken met acteurs en artiesten van bijna elk continent”, klinkt het bij regisseur Susannah Grant.

Bekijk hier de officiële trailer:

Lonely Planet verschijnt op vrijdag 11 oktober op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je gratis inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...