Left Right
scrollTop top

Netflix lost trailer voor kerstfilm ‘Holidate’ met Emma Roberts


Holidates
© Netflix

Netflix heeft de eerste trailer gelost voor de film Holidate met Emma Roberts in de hoofdrol. De film wordt een romantische komedie, die voor velen herkenbaar aan zal voelen.

De dagen worden korter, je hebt je jas al opnieuw moeten boven halen … ja hoor de kerstdagen komen dichterbij. En bij kerstdagen horen natuurlijk ook kerstfilms. Netflix komt zo dit jaar met Holidate, een kerstfilm over mensen die eigenlijk niet van Kerstmis houden.

Holidate

“En wanneer neem jij eens iemand mee?”, “Moeten we een bordje extra zetten?” of “Toch jammer dat je deze feestdag niet met iemand samen kan vieren”. Het zijn zinnen die singles tijdens de kerstdagen vaak te horen krijgen en die er vaak voor zorgen dat de familiefeesten minder leuk zijn dan ze kunnen zijn.

Vanuit dat idee maakte Netflix de film Holidate. Sloane (Emma Roberts) is de enige single in haar familie en de kerstdagen komen eraan. Daardoor wordt haar mama extra pushy om haar nog snel aan een lief te helpen. Maar op een dag ontdekt Sloane het concept “holidate” een date, maar enkel voor de kerstdagen. Iemand die je kan meenemen naar je familiefeest, maar waar je nadien weer meteen vanaf bent.

Sloane vindt zo’n holidate in Jackson (Luke Bracey), die de feestdagen even hard haat als haar. De twee sluiten een pact dat ze elkaars holidate zijn. Puur platonisch, geen gevoelens en gewoon elkaar uit de nood helpen en de feestdagen wat draaglijker maken. Ze zijn zo elkaars date op Kerstmis, Nieuwjaar, Pasen … en hebben zo eindelijk een goede tijd op de familiefeesten. Maar dat verandert wanneer er dan toch gevoelens in het spel komen.

Bekijk hier de trailer voor Holidate:

Holidate verschijnt op woensdag 28 oktober op Netflix. In afwachting kan een reeks van onze top 50 met de beste series op Netflix kijken.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.983.086
 • Aantal
  doden
  1.153.547
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810