Left Right
scrollTop top

Netflix lost eerste trailer van kerstserie ‘Dash & Lily’


Dash & Lily Netflix
© Dash & Lily – Netflix

Dit jaar hebben we meer dan ooit nood aan het absolute geluk dat in traditionele kerstfilms terug te vinden is. Dat weet Netflix ook, en dus heeft de streamingdienst een hele hoop feelgoodfilms en -series klaarstaan. Eén daarvan is Dash & Lily, een film die gebaseerd is op een reeks young adult boeken.

Dash en Lily zijn twee complete tegenpolen, die elkaar bovendien helemaal niet kennen. Lily (Midori Francis) is een optimist, die houdt van de kerstsfeer in New York. Ze verstopt een notitieboekje in de rekken van de legendarische Strand Bookstore. Vooraan de kaft staat een simpele vraag: “Durf je?”.

Dash (Austin Abrams) is degene die het boekje van Lily vindt in de boekenwinkel. Hij durft, maar z’n mening is niet echt die waar Lily op zat te wachten. Dash vindt Kerstmis namelijk maar niks. Maar hij wil wel weten met wie hij schrijft. Daarvoor moet ie zich op de meest gekke manieren bewijzen.

Eerste trailer

Dash & Lily verschijnt volgende maand al op Netflix. Hoog tijd dus voor een eerste echte trailer van de serie. En die heeft de streamingdienst eindelijk op ons losgelaten. Geniet mee van een typisch kerstverhaal in een nog typischere sfeer in New York.

Inspireren en opbeuren

“We hebben Dash & Lily op locatie opgenomen in de herfst en winter van 2019″, vertelt maker Joe Tracz (A Series Of Unfortunate Events). “We hebben op zoveel van m’n favoriete plekjes opgenomen, zonder idee van hoe de stad er nu zou uitzien.”

“Ik mis die versie van New York, maar ik ben zo dankbaar dat ik dit verhaal nu met de wereld mag delen. De serie is een romantische komedie die (net als Lily) extreem hoopvol is, terwijl die (zoals Dash) beseft dat het niet altijd even makkelijk te geloven is.”

“Net als Lily heb ik altijd in de liefde geloofd, en in de kracht van liefdesverhalen die je kunnen inspireren en opbeuren. Ik hoop dat dit seizoen Dash & Lily dat voor jullie kan doen. Dus, alsjeblieft, warm wat chocomelk op, haal je gezelligste trui uit de kast, en kom naar New York voor de feestdagen … al is het alleen maar in je dromen.”

Dash & Lily is vanaf 10 november te zien op Netflix!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.160.472
 • Aantal
  doden
  1.396.267
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  559.902
 • Aantal
  doden
  15.755