Netflix lost teaser trailer van nieuwe animatieserie ‘Resident Evil’

Netflix heeft de nieuwe animatieserie Resident Evil: Infinite Darkness aangekondigd. De reeks zal gebaseerd zijn op de bekende gelijknamige games.

De game Resident Evil is ondertussen al bijna 25 jaar oud. In 1996 kwam de eerste versie uit van het Japanse horrorspel voor PlayStation. Sindsdien zijn er al enorm veel nieuwe versies uitgekomen die in totaal meer dan 100 miljoen keer verkocht zijn wereldwijd.

De eerste teaser trailer van de reeks Resident Evil: Infinite Darkness bouwt duidelijk voort op het succes van de games. Het lijkt dan ook haast rechtstreeks uit het spel geplukt te zijn. De reeks draait rond de hoofdpersonages Leon S. Kennedy en Claire Redfield. Die maken al sinds 1998 deel uit van de Resident Evil-games. In de trailer zien we beide personages al kort in beeld.

Coming 2021

De serie kan gezien worden als het vervolg op de film Resident Evil: Vendetta uit 2017. Producer Kei Miyamoto keert dan ook terug voor Infinite Darkness en helpt met de animatie van de reeks.

Wanneer Resident Evil: Infinite Darkness precies te zien zal zijn op Netflix en uit hoeveel afleveringen de reeks bestaat, is nog niet geweten. De teaser trailer eindigt met “Coming 2021” waarmee de animatiereeks dus juist op tijd is om de vijfentwintigste verjaardag van Resident Evil te vieren.

Bekijk de trailer van Resident Evil: Infinite Darkness

Zoek je in afwachting iets anders om te bekijken? Kijk dan eens naar onze lijst met de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...