Netflix brengt trailer ‘The Babysitter: Killer Queen’ uit

Netflix bracht vandaag de trailer uit van horrorkomedie The Babysitter: Killer Queen. Dat is de sequel van The Babysitter, die in 2017 verscheen.

In het verhaal van de eerste film wordt Cole, gespeeld door Judah Lewis, verliefd op zijn kinderoppas Bee, gespeeld door Samara Weaving. Maar niets is wat het lijkt.

https://www.instagram.com/p/CEFL4iMFCjX/?igshid=1r37rrkfku24i

Het verhaal

De 12-jarige Cole wordt gepest door zijn buurjongen, Jeremy. Maar Bee verdedigt hem waardoor Jeremy afgeschrikt wordt. Even later gaat Cole kijken wat zijn oppas allemaal doet na bedtijd. Bee speelt waarheid of durven met haar vrienden. Na een uitdaging kust ze Samuel, maar steekt hem dan neer in het hoofd. De andere vrienden verzamelen het bloed van Samuel. Ze blijken tot een demonische sekte te behoren.

In de nieuwe film is Cole nog steeds zijn trauma aan het verwerken. Nadat Bee hem probeerde te doden geloofde niemand hem. Cole en zijn beste vriendin gaan een weekendje weg en de personages die stierven in de eerste film komen terug tot leven. Nu moet Cole een oplossing vinden om hen voor altijd in leven te houden.

De cast

De cast bestaat uit Samara Weaving (Bee), Judah Lewis (Cole), Hana Mae Lee (Sonya), Robbie Amell (Max) en Bella Thorne (Allison). De films zijn beiden geregisseerd door Joseph McGinty Nichol, beter gekend als McG.

In de trailer zien we de dat de stijl van de film verder doorloopt. Het zal nog gekker worden dan de vorige film. “Ik ben altijd al zo’n fan geweest van magisch realisme”, zegt McG. “Bij al mijn films kun je zien dat ik graag speel met verhoogde realiteit. Ik vond het erg leuk om een heleboel tonen te synthetiseren die traditioneel niet bij elkaar passen: het is grappig, boordevol actie, spannend en uiteindelijk verrassend emotioneel. De film is ook gevuld met verwijzingen naar popcultuur en hommages aan mijn favoriete filmmakers en films.”

Meer
Lees meer...