Netflix kondigt Zuid-Koreaanse film ‘Good News’ aan

Netflix heeft een nieuwe Zuid-Koreaanse film aangekondigd. Het gaat om een nieuwe actiefilm van regisseur Byun Sung-hyun, die eerder ook al verantwoordelijk was voor Kill Boksoon. De film, die als werktitel Good News heeft, zal zich afspelen in een gekaapt vliegtuig in de jaren 1970.

Het blijft Zuid-Koreaanse titels regenen op Netflix. Zo heeft de streamingdienst nu ook nog een nieuwe Zuid-Koreaanse film aangekondigd. Het gaat om een film met als werktitel Good News, die zich zal afspelen in de jaren 1970.

Good News

In Good News bevinden we ons op een vliegtuig dat gekaapt wordt. We volgen een team dat er alles aan doet om het vliegtuig veilig op de grond te krijgen. De hoofdrollen in de film zijn weggelegd voor Sul Kyung-gu (The Whirlwind), Hong Kyung (Weak Hero Class 1) en Ryoo Seung-bum (Moving).

Sul Kyung-gu kruipt in de huid van de handyman die ingeschakeld wordt om allerhande problemen op te lossen. Hong Kyung zal een luitenant bij de Air Force spelen die betrokken is bij de geheime operatie. Ryoo Seung-bum zal dan weer een overheidsfunctionaris spelen wiens taak het is om erop toe te zien dat alles vlot verloopt tijdens de operatie.

De regie is in de vertrouwde handen van Byun Sung-hyun. Hij maakte eerder al The Merciless, Kingmaker en Kill Boksoon. Er is voorlopig nog geen releasedatum bekend voor de film al deelde Netflix wel al de eerste foto’s van de hoofdrolspelers tijdens een lezing van het script.

Bekijk hier de eerste foto’s van de cast:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...