NFL-broers Travis en Jason Kelce sluiten megadeal van 100 miljoen voor podcast

Travis en Jason Kelce hebben een deal van 100 miljoen dollar gesloten voor hun populaire podcast New Heights. De twee broers zijn vooral bekend door hun succesvolle carrière in de National Football League (NFL) en daarnaast is Travis Kelce natuurlijk ook de vriend van zangeres Taylor Swift.

Podcasts blijven aan populariteit groeien en daar maken ook heel wat bekende gezichten graag gebruik van. Twee bekende sporters die al even bekend zijn in de podcastwereld zijn de broers Jason en Travis Kelce. Beide zijn bekend in de American Football-wereld. Daarbij speelde Jason zijn hele carrière bij de Philadelphia Eagles en is Travis nog steeds actief bij de Super Bowl-kampioen Kansas City Chiefs. Naast hun sportcarrière hebben ze dus ook samen een wekelijkse podcast.

New Heights

De Kelce-broers zijn al sinds september 2022 de gezichten van de podcast New Heights. De show draait niet alleen om hun sportcarrière, maar ook om andere interesses en persoonlijke verhalen. Daarbij speelt de relatie tussen Travis Kelce en zangeres Taylor Swift vaak een kleine rol.

Deze week gaat het NFL-seizoen terug van start en dat betekent ook meteen een nieuw seizoen van de podcast. Maar aangezien de populariteit de laatste maanden bleef groeien, hebben de twee broers een lucratieve deal kunnen scoren.

Nieuwe deal

New Heights wordt geproduceerd door Wave Sports + Entertainment, maar met de nieuwe deal, die de broers ongeveer 100 miljoen dollar (zo’n 89,9 miljoen euro) zal opbrengen, krijgt Amazons platform Wondery alle rechten om de show te voorzien van advertenties. Op die manier zal de groeiende populariteit van de podcast zich ook gaan vertalen naar de cijfers en opbrengsten van de broers.

Bekijk hier de laatste nieuwe aflevering van New Heights:

Meer
Lees meer...