Hallmark werkt aan romcom gebaseerd op Taylor Swift en Travis Kelce

Een van de meest besproken koppels ter wereld is op dit moment Taylor Swift en Travis Kelce. De zangeres en American Football-speler zijn nog niet heel lang samen, maar toch zijn er al heel wat dingen over geschreven. Omdat hun verhaal zo populair is, heeft Hallmark besloten er een volledige romcom op te baseren.

Het verhaal van Taylor Swift en Travis Kelce leest als een boek. Dat moet ook Hallmark Channel gedacht hebben. Zij komen binnenkort namelijk met de film Holiday Touchdown: A Chiefs Love Story. Zoals de naam al doet vermoeden gaat ook de film over American Football én speelt het zich zelfs af rond het team van Travis Kelce: de Kansas City Chiefs.

Travis + Taylor

Vorige zomer stond de online wereld op z’n kop. Na een concert van Taylor Swift in Kansas City, werd de zangeres verschillende keren samen met American Football-speler Travis Kelce gespot. Na enkele dates en avondjes uit, bevestigden de twee hun relatie enkele maanden later.

Sindsdien is Swift een vaste gast in het publiek bij de Kansas City Chiefs en wordt ook Kelce vaak gespot tijdens de concerten van zijn vriendin. Afgelopen weekend was hij zelfs nog op het podium te zien tijdens The Eras Tour in Londen.

A Chiefs Love Story

Omdat het liefdesverhaal van de twee zo populair is, en ons ook een beetje aan High School Musical doet denken, werkt Hallmark Channel nu aan een opvallende film. Het gaat om de romcom Holiday Touchdown: A Chiefs Love Story die volledig gebaseerd is op het verhaal van Travis en Taylor. Al zal dat natuurlijk niet letterlijk het geval zijn.

De opnames voor de film beginnen volgende maand in Kansas City. Wanneer de film uiteindelijk te zien zal zijn en of ook België zal kunnen meegenieten, valt nog af te wachten.

Meer
Lees meer...