Iedereen is in de ban: is Taylor Swift op tijd voor de Super Bowl van ‘haar’ Travis Kelce?

Sinds Taylor Swift een relatie heeft met American Football-speler Travis Kelce is de NFL in de ban van de populaire zangeres. Taylor Swift is ondertussen uitgegroeid tot een geluksbrenger voor de Kansas City Chiefs en dus willen de fans van die ploeg haar erbij hebben tijdens de Super Bowl. Eén probleem: Taylor Swift heeft een dag ervoor een concert in Tokio, Japan. Met een goede timing zou ze echter op tijd in Las Vegas moeten kunnen geraken.

Op zondag 11 februari is het weer tijd voor het belangrijkste sportevenement van het jaar in de Verenigde Staten. Dan nemen de San Francisco 49’ers het op tegen regerend kampioen Kansas City Chiefs in de Super Bowl, de finale van de Amerikaanse American Football-competitie NFL.

Kansas City Chiefs

De aandacht gaat daarbij vooral uit naar de Kansas City Chiefs. Die hebben met quarterback Patrick Mahomes niet alleen de beste speler ter wereld in hun rangen, maar met tight end Travis Kelce ook de vriend van zangeres Taylor Swift. Sinds die twee een relatie begonnen, woonde Taylor Swift twaalf wedstrijden bij van de Kansas City Chiefs, waarvan ze er negen wonnen.

Fans van de Chiefs willen haar er dan ook maar al te graag bijhebben tijdens de Super Bowl. En ook de NFL ziet zijn populairste fan graag in de tribune zitten. Volgens Billboard zou Taylor Swift in haar eentje voor zo’n 15 miljoen extra kijkers kunnen zorgen.

Tokio

Er is echter één probleem. Taylor Swift zit één dag voor de Super Bowl nog in Japan waar ze in de Tokyo Dome vier uitverkochte concert geeft. Van daar is het zo’n 13 uur vliegen naar Las Vegas in de Verenigde Staten. Aangezien het daar door het tijdsverschil 17 uur vroeger is dan in Tokio is het dus perfect haalbaar voor Taylor Swift om haar Travis Kelce te komen aanmoedigen.

Daarvoor zal ze wel een grote privéjet moeten regelen die capabel is om de vliegreis van bijna 10.000 kilometer zonder bijtanken te kunnen afleggen. Bovendien moet Taylor Swift enkele dagen later alweer in Melbourne, Australië zijn voor het vervolg van haar ‘The Eras Tour‘.

Meer
Lees meer...