‘Taylor Swift: The Eras Tour’ laat bioscopen daveren, fans gaan uit de bol in filmzalen

Sinds eind vorige week is Taylor Swift: The Eras Tour te zien in de bioscoop. Al sinds de première van de concertfilm in de Verenigde Staten doen heel wat filmpjes de ronde op sociale media. Daarbij zien heel wat fans de film als een echt concert, wat er ook meteen voor zorgt dat de bioscoopzaal een soort concertarena wordt. Ook in België leek dat afgelopen weekend al het geval te zijn.

Wat doe je als je favoriete zangeres niet naar België komt, maar wel een concertfilm releaset? Dan ga je naar de bioscoop en doe je alsof dat je concertmoment is. Dat is toch wat veel fans van Taylor Swift afgelopen weekend dachten. Net zoals in de rest van de wereld circuleerden er namelijk video’s van mensen die vooraan de bioscoopzaal verzamelden om te dansen en mee te zingen met Taylor Swift: The Eras Tour.

‘The Eras Tour’

Tijdens haar nieuwe ‘The Eras Tour’ brengt Taylor oude hits, maar ook nieuwe songs van haar drie laatste albums. Die drie albums kwamen namelijk de laatste drie jaar uit, waardoor de zangeres nog niet de kans kreeg om afzonderlijk op tour te gaan. Dat deed ze de afgelopen maanden dus wel en daarvan is nu alvast een concertfilm gemaakt.

Die film werd opgenomen tijdens drie concerten afgelopen augustus in Los Angeles. In 2024 zet Swift de tour verder, maar de fans kregen met de release van de film dus alvast een voorproefje.

Concertfilm

Die concertfilm zou aanvankelijk enkel in de Verenigde Staten te zien zijn, maar al snel werd bekendgemaakt dat de film naar meer dan 100 landen wereldwijd zou komen. Goed nieuws voor ons land, want op die manier kunnen fans er dus ook bij ons een beetje bij zijn. Swift heeft namelijk tijdens haar Europese tour geen stop in België gepland.

Dat fans de film als concertervaring zien, werd na de release al snel duidelijk op TikTok. In de hele wereld zien we fans meedansen, rechtstaan, naar voren lopen, meezingen, enzovoort. Ook in België is dat bij sommige vertoningen het geval. Extra fijn voor echte Swifties. Wie liever een rustige kijkervaring heeft, wacht dus beter nog even met het kopen van een ticket.

Bekijk hier enkele video’s uit Belgische bioscopen:

@_.caithlyn._ A night to never forget 😝🥰 #swifties #belgium #taylorswit #erastour #themovie #1989 #speaknow #reputation #midnights #lover #red #folklore #evermore #fearless ♬ Not Allowed – Kapa Boy
@ana_1508l Style🩷 #taylorswift #theerastourmovie #style #kinepolisbrussel ♬ dźwięk oryginalny – Ana ( taylor’s version)
@mevlut__ ❤️22❤️ Erasmovie in belgium 💕 #taylorswift #erastour #erasmovie #tstheerastour #tstheerastourfilm #erastourfilm #belgium #hasselt #swifties #swittok #switfie ♬ origineel geluid – Mevlut
@sarahleeduno #theerastourfilm #swifties #Hasselt #Belgie #kinepolis @Taylor Nation @Taylor Swift ♬ sonido original – Sarah Lee (Taylor's Version)

Taylor Swift: The Eras Tour is nu te zien in de bioscoop.

Meer
Lees meer...