‘Taylor Swift: The Eras Tour’ vanaf vandaag te zien in de bioscoop

Vanaf vandaag kunnen Swifties eindelijk in de bioscoop terecht voor Taylor Swift: The Eras Tour. Die concertfilm werd pas vorige maand aangekondigd en zal een maand lang in heel wat Belgische bioscopen te zien zijn. Voor België is dit jammer genoeg ook meteen de enige vorm waarin we ‘The Eras Tour’ te zien krijgen. Met de echte versie komt ze namelijk niet naar ons land.

Al sinds het begin van de nieuwe tour van Taylor Swift is de zangeres niet van sociale media weg te denken. Na elk concert stonden apps als X en TikTok vol filmpjes van de concerten, de aanwezige celebs, enzovoort. Ook de bekende armbandjes die fans van de zangeres met elkaar begonnen ruilen, werden een hype. En hoewel Swift volgend jaar nog in heel wat landen te zien is met haar ‘The Eras Tour’, brengt ze nu al de concertfilm uit in alle grote zalen.

‘The Eras Tour’

Tijdens haar nieuwe tour brengt Taylor oude hits, maar ook nieuwe songs van haar drie laatste albums. Die drie albums kwamen namelijk de laatste drie jaar uit, waardoor de zangeres nog niet de kans kreeg om afzonderlijk op tour te gaan. Wie al eens TikTok opendoet, weet ook dat Swift elk concert enkele surprise songs speelt.

Het gigantische aanbod aan songs zorgt er ook voor dat de concertfilm bijna drie uur duurt. Die film werd slechts enkele maanden geleden aangekondigd en werd gefilmd tijdens de drie concerten van Swift in Los Angeles afgelopen augustus. Omdat de surprise songs op die drie avonden anders waren, zijn enkele van die hits uit de uiteindelijke montage geknipt. Zo zijn onder andere The Archer en Wildest Dreams niet te zien.

Bekijk de trailer van Taylor Swift: The Eras Tour hier:

Taylor Swift: The Eras Tour is vanaf nu te zien in de bioscoop.

Meer
Lees meer...