‘Taylor Swift: The Eras Tour’: Deze songs niet te zien in bioscoopversie

Vanaf morgen kunnen fans van zangeres Taylor Swift in de bioscoop terecht voor de filmversie van ‘The Eras Tour’. Die film is de komende maand in zowat alle Belgische filmzalen te bekijken en brengt op die manier de tour toch naar België. Toch zijn er een aantal bekende songs die de film niet haalden.

Met de echte ‘The Eras Tour’ slaat zangeres Taylor Swift ons land over. Maar haar film zal ook hier vanaf morgen in heel wat zalen te zien zijn. Dat is twee weken geleden aangekondigd. Taylor Swift: The Eras Tour duurt bijna drie uur en neemt de fans mee in een muzikale trip doorheen de tijd. Maar aangezien de film tijdens één bepaald concert is opgenomen en Swift niet altijd dezelfde nummers speelt, zullen er heel wat songs achterwege blijven.

‘The Eras Tour’

Tijdens haar nieuwe tour brengt Taylor oude hits, maar ook nieuwe songs van haar drie laatste albums. Die drie albums kwamen namelijk de laatste drie jaar uit, waardoor de zangeres nog niet de kans kreeg om afzonderlijk op tour te gaan. Wie al eens TikTok opendoet, weet ook dat Swift elk concert enkele surprise songs speelt. Dat zijn meestal songs van de oude albums die ze opnieuw uitbracht.

Na een volledige tocht door de Verenigde Staten, is het in 2024 dus ook eindelijk aan Europa. Bij de eerste bekendmaking kwam Amsterdam als enig land uit de Benelux op de planning.

Film

In augustus raakte bekend dat er een concertfilm van ‘The Eras Tour‘ zou komen. Die was aanvankelijk enkel in de Verenigde Staten aangekondigd en bleek daar meteen een enorm succes. Enkele weken geleden volgde het nieuws dat de film Taylor Swift: The Eras Tour naar meer dan 100 landen wereldwijd zou komen.

Goed nieuws voor ons land, want op die manier kunnen fans er dus ook bij ons een beetje bij zijn. De concertfilm werd opgenomen tijdens drie concerten in het SoFi Stadium in California in augustus 2023.

Veel songs niet te zien

Tijdens al haar concerten houdt Swift zich aan een vaste setlist, maar is er ook steeds plaats voor enkele verrassingssongs. Welke songs er daarvan precies te zien zullen zijn in de film, valt nog af te wachten. Maar verschillende bronnen melden wel alvast dat hits als The Archer, no body, no crime, ‘tis the damn season, Long Live, cardigan, Wildest Dreams, seven en interlude niet te zien zullen zijn.

Bekijk de trailer van Taylor Swift: The Eras Tour hier:

Taylor Swift: The Eras Tour is vanaf 13 oktober te zien in de bioscoop.

Meer
Lees meer...