Nicole Josy van ‘Nicole & Hugo’ overleden op 76-jarige leeftijd

Droevig nieuws uit de Vlaamse showbizz. Het management van zangeres Nicole Josy heeft aan VTM Nieuws namelijk laten weten dat de zangeres is overleden. Ze werd vooral bekend door de carrière met haar man Hugo Segal. Nicole werd 76.

Het iconische duo Nicole & Hugo is niet meer. Deze ochtend werd bekendgemaakt dat zangeres Nicole Josy is overleden. Zij leed al langer aan de ziekte van Alzheimer, maar toch blijkt dat niet de doodsoorzaak te zijn. Haar management laat weten dat Nicole gevallen zou zijn. De Vlaamse showbizzwereld reageert alvast in shock.

Nicole & Hugo

Of je nu 25 of 65 bent, iedereen kent het duo Nicole & Hugo. De twee werden bekend door hun grote hit Goeiemorgen, morgen, waarmee ze in 1971 bijna naar het Eurovisiesongfestival vertrokken. Dat feestje ging toen niet door, maar in 1973 stonden ze wel op het podium. Deze keer met Baby, baby, maar daarmee eindigden ze op de laatste plek.

Toch bleven Nicole & Hugo hitjes scoren in ons land en waren ze te zien in verschillende showbizzprogramma’s. Daarnaast kenden de fans van het Vlaamse lied hen vooral van de vele cruises die ze samen deden. Uiteindelijk liet het koppel in 2014 weten dat ze zouden stoppen met optreden.

Doodsoorzaak

Dit jaar raakte bekend dat Nicole aan de ziekte van Alzheimer leed, waardoor Hugo besloot geen moment meer van haar zijde te wijken. Maar toch is de ziekte niet de doodsoorzaak van Nicole. Het management van de zangeres liet weten dat ze een dodelijke val maakte op donderdag 3 november. Daarbij kwam ze op haar hoofd terecht.

Meer
Lees meer...