Nieuw op Netflix: romcom ‘The Perfect Date’ met Noah Centineo als hoofdrol

Nieuw op Netflix: romcom ‘The Perfect Date’ met Noah Centineo als hoofdrol

Na de romcoms ‘Sierra Burgess Is a Loser’, ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ en ‘The Kissing Booth’ is het eindelijk tijd voor een nieuwkomer. ‘The Perfect Date’ is vanaf vandaag te bekijken op Netflix en wees er maar zeker van dat je dat niet wilt missen. Noah Centineo speelt namelijk de hoofdrol en dat doet hij verleidelijk goed. 

Na eventjes watertanden is het eindelijk zover. Er is een nieuwe romcom The Perfect Date uit op Netflix. Je hoeft niet langer te wachten, want de film staat sinds vandaag online. Pak je popcorn dus maar al klaar want de film geeft je een uur en half kijkplezier.

The Perfect Date

De romcom The Perfect Date draait om een gedreven student Brooks die graag een centje bij wil verdienen om zijn studiekosten te kunnen betalen. Hiervoor ontwikkelt hij een datingapp waarmee je hem ten alle tijden en voor gelijk welke gelegenheid kan inhuren. Toch lijkt het niet zo voor de hand liggend dan hij eerst dacht. Iedere dag met een nieuwe ‘nepdate’ op stap gaan en plots verliefd worden, maken de situatie er niet makkelijker op.

Serie om dit weekend te bingewatchen: ‘You’, het nieuwste Netflix-snoepje voor en over de jeugd van vandaag.

Cast

Enkele bekende gezichten van Netflix duiken ook in deze romcom terug op. Noah Centineo, je waarschijnlijk wel bekend van Sierra Burgess Is a Loser speelt in deze film de hoofdrol. Samen met Camila Mendes uit Riverdale maken ze van deze nieuwe film weer een plaatje. Verder spelen ook Laura Marano, Odiseas Georgiadis, Matt Walsh en Carrie Lazar mee in de film.

‘Friends’ niet meer op Netflix vanaf januari 2019? De hoofdzetel schept duidelijkheid.

Gesponsorde artikelen