Nieuw programma van Maxime Meiland start vanavond op VIJF

Maxime Meiland VIJF
VIJF

Goed nieuws voor de fans van de familie Meiland, want vanavond begint op VIJF de nieuwe realityserie Wat wil Maxime?. Deze keer ligt de focus niet op Martien Meiland, maar op zijn dochter Maxime. Om ons warm te maken voor de nieuwe reeks krijgen we nu al een korte preview te zien.

We kennen de familie Meiland natuurlijk allemaal van meerdere seizoenen van Chateau Meiland. Daar zagen we hoe Martien Meiland in Frankrijk een kasteel probeert om te toveren tot een bed & breakfast met de nodige pauzes om te “wijnen” erbij.

Naast Martien maakten we daar ook al kennis met de rest van de familie en uiteraard ook met Nadège. Deze keer leggen de programmamakers hun focus volledig op dochter Maxime Meiland.

Terug naar Nederland

Recent leerden we dat de familie Meiland het chateau in Frankrijk verkoopt en terugkeert naar Nederland. Het ideale moment voor Maxime om zich af te vragen wat ze zelf wil met haar leven. Wil ze daten? Een eigen carrière opstarten?

In de preview die VIJF deelde is er vooral aandacht voor dochtertje Claire, waarover Maxime heel open is. We leren dat haar vader nooit meer contact heeft gezocht na de zwangerschap, maar dat de grootouders Claire wel al hebben leren kennen. Tot slot is er uiteraard ook plaats voor de rest van de familie, want wat gaan de Meilandjes eigenlijk doen in Nederland?

Bekijk de preview van Wat wil Maxime?

In de nieuwe reeks Wat Wil Maxime? nemen we een kijkje in het leven van de jongste dochter van de Meilandjes. Elke dinsdag na Chateau Meiland om 21u25 op VIJF én VIJF.be!

Geplaatst door VIJF op Dinsdag 12 mei 2020

Gesponsorde artikelen