Nieuw seizoen ‘Dertigers’ deze week nog te zien

Goed nieuws! VRT heeft deze week bekendgemaakt dat het nieuwe seizoen van Dertigers heel binnenkort zal verschijnen op VRT MAX. Vanaf donderdag 21 maart kunnen fans opnieuw op het platform terecht voor de avonturen van Sami, Lies en de rest.

Een van de populairste online programma’s van het moment keert terug. Het gaat over het tweede seizoen van de nieuwe generatie Dertigers. Daarin volgen we een nieuwe groep vrienden in de Groene Gordel rond Brussel.

Dertigers

Het programma Dertigers verscheen voor het eerst in 2019 op Eén en werd meteen een succes. Vorig jaar zond de zender het vierde en laatste seizoen uit. Toch besloot de VRT kort daarna om opnieuw aan de slag te gaan met een nieuwe groep dertigers voor een nieuw seizoen.

Dat nieuwe seizoen met een volledig nieuwe generatie verscheen uiteindelijk ongeveer een jaar geleden. Hoewel veel fans van de oorspronkelijke reeks aanvankelijk kritisch waren op de reboot, kreeg ook deze groep vrienden direct veel fans. Een tweede seizoen kon dus niet achterblijven.

Volledig seizoen

“Eindelijk! Vanaf donderdag 21 maart staat het nieuwe seizoen van Dertigers klaar. Heb jij je agenda al leeggemaakt?” Zo klonk de aankondiging van VRT MAX op maandag. Die aankondiging werd vergezeld door een eerste teaser waarin we al iets te weten komen over een van de verhaallijnen doorheen het nieuwe seizoen.

Daarin zien we hoe enkele vrienden op fietstocht zijn en vertellen over Sami’s nieuwe stap. Hij staat namelijk op punt om te gaan samenwonen met Lies en zal daardoor dus ook niet langer bij zijn oma wonen. Tijdens het gesprek blijkt dat Sami het er toch moeilijker mee heeft dan gedacht en dat zal zonder twijfel nog voor enkele strubbelingen zorgen.

Dertigers seizoen 2 is vanaf 21 maart te zien op VRT MAX.

Meer
Lees meer...