‘Dertigers’: Acteurs komen met update over tweede seizoen

De opnames van het tweede seizoen van Dertigers zitten erop. Dat hebben castleden Roman Van Houtven (Ruben) en Emma Moortgat (Laura) later weten op Instagram. Het duurt wel nog tot het voorjaar van 2024 voor we nieuwe afleveringen mogen verwachten.

Het programma Dertigers verscheen voor het eerst in 2019 op Eén en werd meteen een succes. Vorig jaar zond de zender het vierde en laatste seizoen uit. Toch besloot de VRT kort daarna om opnieuw aan de slag te gaan met een nieuwe groep dertigers voor een nieuw seizoen.

Tweede seizoen

Dat nieuwe seizoen is sinds 13 maart volledig te zien op VRT MAX. Hoewel veel fans van de oorspronkelijke reeks aanvankelijk kritisch waren op de reboot, kreeg ook deze groep vrienden direct veel fans. Het was dan ook geen verrassing toen de VRT aankondigde dat Dertigers een tweede – of beter gezegd zesde – seizoen krijgt.

Sindsdien was het stil rond de reeks, al deelden sommige leden van de cast af en toe wel eens een foto van de opnames op hun sociale media. Dat hebben Roman Van Houtven en Emma Moortgat nu ook gedaan. Daarbij lieten ze weten dat de opnames voor het nieuwe seizoen van Dertigers erop zitten.

Het is momenteel wel nog niet exact bekend wanneer de nieuwe afleveringen te zien zullen zijn. Waarschijnlijk wordt dat opnieuw het voorjaar, net zoals bij het eerste seizoen. Dan zullen we dus eindelijk weten voor wie Jonas, gespeeld door Gilles Van Hecke, kiest: Laura of Ruben?

Meer
Lees meer...