‘Dertigers’: Nieuw seizoen is vanaf vandaag volledig te streamen

Het gloednieuwe seizoen van Dertigers gaat vanaf vandaag van start op Eén. Daarnaast kan je via VRT MAX ook al meteen het volledige seizoen streamen.

Het programma Dertigers verscheen voor het eerst in 2019 op Eén en werd meteen een succes. Vorig jaar zond de zender het vierde en laatste seizoen uit. Toch besloot de VRT kort daarna om opnieuw aan de slag te gaan met een nieuwe groep dertigers voor een nieuw seizoen.

Chiro en Brussel

Eind februari konden we al kennis maken met de nieuwe vriendenkring. Laura, Nele, Jonas, Ruben en Sami – waarvan een groot deel overigens nog geen 30 jaar is – leerden elkaar kennen in de Chiro, waar ze ook samen in de leiding zaten. Een deel van de groep kent elkaar al van in hun jeugd en is dus nog closer dan de vrienden uit de vorige reeks van Dertigers.

Het nieuwe seizoen speelt zich bovendien niet meer af in Antwerpen, maar in de Groene Gordel rond Brussel. Voor de mannen in de vriendenkring is dat meteen ook het ideale decor om regelmatig samen te gaan fietsen.

Nieuwe aflevering

Het nieuwe seizoen van Dertigers is vanaf maandag 13 maart vier keer per week te zien op Eén. Het gaat telkens om korte afleveringen van zo’n 25 minuten. Wie niet kan wachten, kan ook terecht op VRT Max. Daar kan je namelijk direct alle 24 afleveringen van het vijfde seizoen van Dertigers bekijken.

Dertigers is van maandag tot en met donderdag rond 21.30 uur te zien op Eén. Het seizoen staat ook al volledig op VRT MAX.

Meer
Lees meer...