Nieuw seizoen ‘Dertigers’ vanaf nu te zien op VRT MAX

Het is zover! Vanaf vandaag is het nieuwe seizoen van Dertigers te zien op VRT MAX. Het gaat meteen om alle afleveringen van het tweede seizoen van de nieuwe generatie. Of er hierna nog een seizoen zal volgen, is niet bekend.

Een van de populairste online programma’s van het moment is terug. Dertigers verscheen voor het eerst in 2019 en werd meteen een succes. Vorig jaar zond de zender het vierde en laatste seizoen van de eerste generatie uit.

Kort daarna besloot de VRT om opnieuw aan de slag te gaan met een nieuwe groep dertigers. Het eerste seizoen daarvan verscheen in de loop van 2023. Ook dat werd, vooral via VRT MAX, goed bekeken en de zender besloot ook daar dus een vervolg aan te breien. Ondertussen zijn we dus toe aan het tweede seizoen over de nieuwe groep vrienden uit de Brusselse rand.

Dertigers

“Eindelijk! Vanaf donderdag 21 maart staat het nieuwe seizoen van Dertigers klaar. Heb jij je agenda al leeggemaakt?” Zo klonk de aankondiging van VRT MAX op maandag. Die aankondiging werd vergezeld door een eerste teaser waarin we de personages Sami, Nele, Marvin, Laura, Jonas, Ruben en Ada terug te zien krijgen.

In de clip zien we hoe enkele vrienden op fietstocht zijn en vertellen over Sami’s nieuwe stap. Hij staat namelijk op punt om te gaan samenwonen met Lies en zal daardoor dus ook niet langer bij zijn oma wonen. Tijdens het gesprek blijkt dat Sami het er toch moeilijker mee heeft dan gedacht en dat zal zonder twijfel nog voor enkele strubbelingen zorgen. Zeker als ook Ada zich in de relatie begint te moeien.

Dertigers seizoen 2 is vanaf nu te zien op VRT MAX.

Meer
Lees meer...