Nieuwe ‘Blind Getrouwd’ baby op komst!

Nieuwe ‘Blind Getrouwd’ baby op komst!

‘Blind Getrouwd’ mag een nieuw wapenfeit toevoegen aan z’n palmares. Er komt namelijk een nieuwe ‘Blind Getrouwd’-baby. Nadat Stijn en Nuria de ouders werden van Victor, kondigden Evelien en Nicholas ook al aan dat ze in blijde verwachting waren. En nu wordt er aan dat rijtje nog een gelukkig koppel toegevoegd: Veerle en Nick.

Dat Blind Getrouwd een succes is, hoeven we je niet meer uit te leggen. Het is in de eerste plaats een kijkcijferkanon op VTM, maar ook wat de koppels betreft, is het programma een schot in de roos. Van de in totaal twaalf blind samengestelde koppels zijn er op dit moment nog steeds vijf gelukkig getrouwd. En voor drie koppels hoort daar ook al gezinsuitbreiding bij.

Derde Blind Getrouwd-baby

Nadat Stijn en Nuria uit het eerste seizoen van Blind Getrouwd eerder dit jaar hun eerste zoontje, Victor, verwelkomden, kondigden Evelien en Nicholas van seizoen 2 niet veel later aan dat ook zij in blijde verwachting zijn van hun eerste kindje.

Nu komt er nog een tweede koppel uit seizoen 2 met geweldig nieuws. Want ook voor Veerle en Nick staat er gezinsuitbreiding op de planning. Ze kondigden het nieuws aan met een foto op hun Instagramprofielen. “Zo intens gelukkig met ons miniwondertje in mijn buik”, zegt Veerle. “En oh zo dankbaar dat Nick en ik dit mogen meemaken!” Ook Nick klinkt gelukkig en laat ook al weten wanneer hun baby’tje geboren zal worden. “Momenteel is het nog fijn en klein, maar in maart 2019 gaan we met z’n drieën zijn!”

Met deze foto kondigden Veerle en Nick het geweldige nieuws aan:

Instagram nuria_glztnva

Gesponsorde artikelen