Nieuwe ‘Fantastic Beasts’ cast broer van Newt Scamander en die lijkt als twee druppels water op Eddie Redmayne

Nieuwe ‘Fantastic Beasts’ cast broer van Newt Scamander en die lijkt als twee druppels water op Eddie Redmayne

Eerder raakte al bekend dat Jude Law de jonge Albus Dumbledore zal gaan spelen in de nieuwe ‘Fantastic Beasts’-film, maar er is nu ook een tweede nieuwe naam toegevoegd aan de cast. Er zijn namelijk verregaande gesprekken geweest met Callum Turner. Die zou in pole position liggen om de rol van Theseus Scamander te gaan spelen, de broer van hoofdpersonage Newt. En als je Turner ziet, dan weet je meteen waarom dit een fantastische casting is. 

Theseus is de broer van het hoofdpersonage uit de eerste Fantastic Beasts film Newt Scamander. Theseus zou een krachtige auror zijn die in Engeland aan het jagen is op de beruchte Grindelwald (gespeeld door Johnny Depp). Oorlogsheld Theseus zou het niet zo hebben voor de job van broerlief, maar toch blijven de twee close.

Turner zou in verregaande gesprekken zijn om de rol van Theseus op zich te nemen, zo meldt Variety. Naast Jude Law, die de jonge Albus Dumbledore zal vertolken, is het dus de tweede naam die aan de casting van de nieuwe Fantastic Beasts wordt toegevoegd.

Turner is geen echt grote naam. Hij is vooral bekend van zijn rollen in War & Peace en Victor Frankenstein, waar hij samenwerkte met Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe.

Gesponsorde artikelen