Left Right
scrollTop top

Nieuwe ‘Temptation’-verleidster belooft vuurwerk: “Tetten zijn tetten!”


Nieuwe ‘Temptation’-verleidster belooft vuurwerk: “Tetten zijn tetten!”

‘Temptation Island’ is weer een verleidster rijker. De Zaventemse Laetitia werd gisteren voorgesteld tijdens Gert Last Year. En het mag duidelijk zijn, haar passage zal niet onopgemerkt voorbijgaan. 

Het houdt niet op. Amper twee dagen nadat we de eerste teaser van Temptation Island 2018 te zien kregen, zat er gisterenavond in Gert Last Year een nieuwe verleidster op de sofa. Nee, het is niet Jacky Lafon, maar wel de 22-jarige Laetitia. De Zaventemse is zo, na Yana Daems en Billy Verhoeven, de derde Temptation-verleidster die bevestigd is voor het nieuwe seizoen, dat naar alle waarschijnlijkheid in februari van start zal gaan.

Exotische schoonheid

Laetitia is een pittige jongedame met exotische looks. Die heeft ze te danken aan haar vader die van Kameroense afkomst is. De 22-jarige Zaventemse is een bezige bij die de kost verdient als verkoopster, barvrouw én model.

Ze is een temperamentvolle dame die altijd krijgt wat ze wil. Al heeft “ik ben Laetitia en ik krijg altijd wat ik wil”, toch iets minder oneliner-potentieel dan “ik ben Jill en ik krijg altijd wat ik wil”. En hoe ze dat dan aanpakt? Wel, Laetitia heeft een heuse strategie om de mannen om haar vinger te winden. Ze is van plan om een vriendin te zijn voor de mannen en zo beetje bij beetje hun vertrouwen te winnen. Van zodra ze dan hun zwakke plek gevonden heeft, slaat ze genadeloos toe.

En het mag duidelijk zijn dat Laetitia een gevaar is voor élke man op het Temptation-eiland, want het 22-jarige model laat weten dat ze geen specifiek type heeft. Maar dat ze doorgaans niet gaat voor mannen in een relatie. Tenzij die mannen op Temptation Island zitten dan …

VIER

“Tetten zijn tetten”

In tegenstelling tot de andere verleidsters die de afgelopen weken bekend raakten, is Laetitia de eerste verleidster waarvan we al beelden te zien kregen vanop het tropische Temptation-eiland en die waren alvast veelbelovend. Zo levert de Zaventemse schone de nu al legendarische quote. “Ik denk dat mannen het niet echt belangrijk vinden of ze echt of fake zijn. Tetten zijn tetten”. Want Laetitia kiest in tegenstelling tot Pommeline ‘400 cc aan humor’ Tillière en haar collega-verleidster Yana voor een natuurlijke boezem. “Those boobs are all natural, honey.

“Mama verstaat er toch niets van”

Laetitia is geen onbekende voor Temptation Island, want de natuurlijk rondborstige jongedame werd vorig jaar al gevraagd als verleidster voor de relatietest. Toen moest ze afzeggen omdat ze nog een relatie had. Toen ze dit jaar opnieuw gevraagd werd, was de keuze snel gemaakt. “Ik dacht, waarom niet, ik ben nu toch single. En twintig dagen Thailand, daar zegt toch niemand nee tegen.”

Vreemde reacties van haar familie heeft Laetitia niet gekregen, maar daar is een simpele reden voor. “Ik heb het alleen tegen mijn ma gezegd. Ze gaat ernaar kijken, maar ze verstaat er toch niets van. Ze is Franstalig.” Zeg nu nog eens dat de verleidsters op Temptation Island niet al te snugger zijn.

Of ze ook echt een van de mannen op het eiland heeft kunnen verleiden, laat Laetitia voorlopig in het midden. “Dat zal je moeten afwachten, maar het was interessant dit jaar.” Dat belooft dus.

Temptation Island

Bekijk hier het interview van Laetitia in Gert Last Year:

Dat Laetitia een geboren verleidster is, valt duidelijk te zien op haar Instagramprofiel:

Zonnebril: check. Bikini: check. Alcohol: check. Ja, Laetitia is er helemaal klaar voor!

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  61.636.609
 • Aantal
  doden
  1.442.572
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  570.829
 • Aantal
  doden
  16.339