‘No Tears Left To Cry’: het eerste nummer dat Ariana Grande uitbrengt na de aanslag in Manchester

‘No Tears Left To Cry’: het eerste nummer dat Ariana Grande uitbrengt na de aanslag in Manchester

Na de aanslag in Manchester, nu bijna een jaar geleden, heeft zangeres Ariana Grande zich wat op de achtergrond gehouden, maar nu is ze terug. Het nummer ‘No Tears Left To Cry’ is het eerste nummer van haar komend album. Het nummer en de videoclip verwijzen naar de aanslag in Manchester.

Emotioneel en hoopvol, zo kan je ‘No Tears Left To Cry’ het best omschrijven. Het nummer begint heel emotioneel met de lyrics: Right now I’m in a state of mind, I wanna be in like all the time. Ain’t got no tears left to cry, so I’m pickin’ it up, I’m pickin’ up. Daarna gaat het tempo omhoog. Dit is het eerste lied dat de zangeres uitbrengt na de aanslag tijdens haar concert in Manchester.

Manchester

Bijna een jaar geleden kwamen 22 mensen om het leven bij die aanslag. Sindsdien is heeft Ariana Grande zich wat op de achtergrond gehouden. Behalve wat posts op sociale media, was de zangeres afwezig. Eerder deze week wist ze op twitter de aandacht van haar fans te trekken door hints naar nieuwe muziek te lossen. Zo postte ze foto’s, teasers van het nummer en stukken tekst. Afgelopen nacht stond het nummer online.

‘No Tears Left To Cry’ heeft dan ook enkele verwijzingen naar de aanslag en Manchester. Zo zou de tekst: Ain’t got no tears left to cry, so I’m pickin’ it up, I’m pickin’ up, wel eens kunnen verwijzen dat de zangeres verder wil gaan met haar muziek. Maar dat ze het niet zal vergeten en dat Manchester altijd dicht bij haar zal zijn, zien we op het einde van de clip als een werkbij, het symbool van de stad, opvliegt uit het gras.

Bekijk hier het nieuwe nummer van Ariana Grande

Gesponsorde artikelen