‘NO WAY OUT: The Roulette’ krijgt officiële trailer

Disney+ pakt eind deze maand uit met de nieuwe Zuid-Koreaanse reeks NO WAY OUT: The Roulette. Het gaat om een misdaadreeks waarin we een moordenaar volgen die na dertien jaar vrijkomt en nu zelf het slachtoffer dreigt te worden. De reeks heeft nu een officiële trailer gekregen.

Netflix zet nu al enkele jaren in op content van Zuid-Koreaanse bodem, maar ook Disney+ komt steeds vaker met succesvolle reeksen uit Zuid-Korea. Zo had de streamingdienst al hits te pakken met Moving en Vigilante. De volgende is het veelbelovende NO WAY OUT: The Roulette.

NO WAY OUT: The Roulette

In de reeks zullen we de moordenaar Kim Kuk-ho (Yoo Jae-myung) volgen. Hij werd recent vrijgelaten na een gevangenisstraf van 13 jaar. Maar nu wordt hij zelf geviseerd door een mysterieuze gemaskerde man. Die gemaskerde man richt zijn pijlen op criminelen die hij wil straffen. Wie het doelwit is en welke prijs er op de moord op deze persoon staat, ligt in de handen van een spelletje roulette.

Het doelwit is dus Kim Kuk-ho en de beloning die zijn moordenaar krijgt, is 20 miljard won (13,24 miljoen euro). Door het gigantisch hoge bedrag zijn er heel wat mensen die bereid zijn om Kim Kuk-ho te vermoorden, waardoor hij bescherming krijgt van detective Baek Joong-sik (Cho Jin-woong).

De reeks is geregisseerd door Choi Kook-hee (Split, Default). Naast Yoo Jae-myung (Stranger, Itaewon Class) en Cho Jin-woong (The Handmaiden, Believer) zullen ook Kim Mu-yeol (Juvenile Justice, Sweet Home), Yum Jung-ah (SKY Castle, Start-Up), Sung Yoo-bin (Broker, Mr. Sunshine), Greg Hsu (Someday Or One Day, Nowhere Man), Lee Kwang-soo (It’s Okay, That’s Love, Entourage) en Kim Sung-cheol (Sweet Home, Death’s Game) in de reeks te zien zijn.

Bekijk hier de officiële trailer:

NO WAY OUT: The Roulette verschijnt op woensdag 31 juli op Disney+.

Meer
Lees meer...