Left Right
scrollTop top

Noah Centineo a.k.a. Peter Kavinsky gaat ook uit de kleren voor Calvin Klein (en Kendall Jenner doet mee)


Noah Centineo a.k.a. Peter Kavinsky gaat ook uit de kleren voor Calvin Klein (en Kendall Jenner doet mee)

Noah Centineo werd in één klap een meisjesidool na ‘To All The Girls I’ve Loved Before’, nu mag hij die sterrenstatus bevestigen in een ondergoedreclame van Calvin Klein. Voor de campagne van Calvin Klein stond ook al Shawn Mendes in z’n ondergoed, ons hoor je niet klagen. 

Al bekomen van de foto’s van Shawn Mendes die Calvin Klein gisteren op ons losliet? De reclamecampagne, met een scherp afgelijnde Mendes en best wat ondergoed in de hoofdrol, blijkt nu onderdeel te zijn van een groter geheel. En in dat geheel schittert niemand anders dan Noah Centineo, oftewel Peter Kavinsky uit To All The Boys I’ve Loved Before himself.

Er komt trouwens een vervolg op To All The Boys I’ve Loved Before!

Noah en Kendall

Daar blijft het niet bij: ook rapper ASAP Rocky en Kendall Jenner huppelen rond in ondergoed van Calvin Klein. Omdat meer altijd beter is in het geval van ondergoedreclames, zijn ze bij CK zo vriendelijk geweest om een filmpje met de golden four te maken. Opvallend: daar zie je veel lijf, maar niet zo heel veel ondergoed.

Wij wisten niet dat we nood hadden aan Shawn Mendes die cornflakes eet, maar kijk, Calvin Klein heeft die nood geïdentificeerd en er meteen een oplossing voor gevonden. En ja, Noah Centineo kan nog steeds uitstekend onschuldig rondlopen en op tijd en stond een sprongetje maken. Whoppa!

Kijk hier naar het reclamefilmpje van Calvin Klein met Noah Centineo, Shawn Mendes, Kendall Jenner en ASAP Rocky

Naast het filmpje zijn er natuurlijk nog de officiële campagnefoto’s. En eerlijk: die zijn om duimen en vingers bij af te likken. De krullen van Centineo combineren blijkbaar heel goed met het ondergoed van Calvin Klein. Denken we, want eigenlijk waren we een beetje afgeleid door z’n subtiele sixpack. Hoewel hij er in jeans en t-shirt ook onweerstaanbaar uitziet!

Bekijk hier de foto’s van Noah Centineo voor Calvin Klein


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.478.447
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810