‘Nonkels’ gaat in avant-première bij Kinepolis en jij kan erbij zijn!

Binnenkort is het zover. Dan gaat het tweede seizoen van Nonkels van start op Streamz. Om dat te vieren houden de makers zelfs een gigantische avant-première in de bioscoop op donderdag 28 maart. Voor die première kunnen ook fans gewoon tickets kopen.

Gie goat er toch ok bie zi?” Zo kondigt Play4 het tweede seizoen van Nonkels aan via Facebook. Vergezeld door een video waarin we de personages in een 3D-versie op een taart zien zitten, kondigen de makers aan dat de première van Nonkels op groot scherm zal plaatsvinden. Daar zullen op 28 maart de eerste drie afleveringen al worden getoond.

Nonkels

In 2022 kwam met Nonkels na lange tijd nog eens een nieuwe Vlaamse comedyserie. De reeks verscheen eerst op Streamz en was later ook te zien op Play4. Hoewel het even duurde vooraleer het grote publiek de serie ontdekte, was de populariteit nadien enorm en won Nonkels zelf de prijs voor beste fictiereeks op de eerste editie van de Kastaars!. Een tweede seizoen kon dan ook niet achterblijven en dat komt er nu ook echt bijna aan.

Eerder kondigde Streamz aan dat het seizoen in april zou verschijnen. Een precieze datum is er nog niet, maar met een avant-première op 28 maart zal het seizoen hoogstwaarschijnlijk kort daarna al volgen.

Tweede seizoen

In het tweede seizoen zal te zien zijn hoe het Innocent (Blaise Afonso) vergaat na zijn huwelijk met Pol (Wim Willaert) en hoe alles in gevaar lijkt te komen wanneer hij verliefd wordt. Ook voor de rest van de familie loopt het niet vlot. Willy (Rik Verheye) krijgt namelijk concurrentie op de kunstgrasmarkt en Luc (Jelle De Beule) probeert onder de plak van Carine (Isabelle Van Hecke) vandaan te kruipen.

In de aankondiging van de première, horen de fans al enkele uitspraken uit dat tweede seizoen. “Ik ben er klaar mee”, horen we Innocent alvast zeggen. “Ik ben een volwassen vent, ik neem mijn eigen beslissingen. Ik ga bowlen”, klinkt het dan weer bij Luc.

Avant-première

Het tweede seizoen belooft dus de moeite te worden en is voor de echte fans in avant-première te bekijken in Kinepolis Antwerpen. Daar worden de eerste drie afleveringen al getoond in aanwezigheid van de cast. Tickets voor die avant-première zijn verkrijgbaar via de website van GoPlay en Kinepolis en kosten 14,95 euro.

Tickets voor de avant-première van Nonkels seizoen 2 zijn nu verkrijgbaar.

Meer
Lees meer...