North en Saint West hebben eerste filmrol te pakken in ‘PAW Patrol’-sequel

North en Saint West, de twee oudste kinderen van Kim Kardashian en Kanye West hebben hun eerste filmrolletjes te pakken. De kinderen, die respectievelijk 9 en 7 jaar oud zijn, zullen hun stem uitlenen aan figuren in de nieuwe PAW Patrol-film.

Twee jaar nadat hun mama Kim Kardashian te horen was in de eerste film van PAW Patrol, zullen nu haar twee oudste kinderen North en Saint hun stem uitlenen aan personages in de opvolger van de populaire kinderfilm.

PAW Patrol: The Mighty Movie

De eerste film van PAW Patrol, PAW Patrol: The Movie, verscheen in 2021. In die film verleende Kim Kardashian haar stem aan Delores. Dat zal ze ook doen in de tweede film, PAW Patrol: The Mighty Movie. Naast Kim zullen er nog twee Kardashians te horen zijn in de film. En dan hebben we het voor een keer niet over haar zussen Kourtney en Khloé, maar wel om de oudste kinderen van Kim: North en Saint.

North en Saint, die op dit moment 9 en 7 jaar oud zijn, hebben hun eerste filmrolletjes te pakken. North West zal daarbij een grote rol krijgen, naast Alan Kim (Minari) en TikTokker Brice Gonzalez. Saint krijgt een kleine cameo in PAW Patrol: The Mighty Movie. Wat de rollen van North en Saint juist zullen inhouden, is nog niet geweten. Naast North en Saint West zullen er nog heel wat andere bekende stemmen te horen zijn de sequel van PAW Patrol. Zo hebben ook Serena Williams, Kristen Bell en James Mardsen een rol in de film.

PAW Patrol: The Mighty Movie verschijnt op 13 oktober 2023 in de Verenigde Staten. Bij ons zal de film waarschijnlijk twee dagen eerder, op woensdag 11 oktober 2023, in de zalen te vinden zijn.

North Saint PAW Patrol
Instagram @kimkardashian
Meer
Lees meer...