Nostalgie overdosis: Twitch gaat alle afleveringen en films van Pokémon streamen

Nostalgie overdosis: Twitch gaat alle afleveringen en films van Pokémon streamen

De gratis streamingwebsite Twitch is van plan om alle afleveringen en films van Pokémon te kunnen aanbieden. Het gaat om marathon streamingsessies vanaf 27 augustus voor kijkers in Europa, de VS, Canada, Latijns-Amerika en Australië.

Op Twitch kan je al langer spelletjes van Pokémon spelen, maar binnenkort zal de populaire website alle afleveringen en films van Pokémon streamen. Maar niet te vroeg gejuicht: je zal de 932 Pokémon-afleveringen niet in één keer kunnen bekijken. Twitch plant “verschillende marathons” die tot in 2019 zullen voortgaan. De eerste marathon zal van start gaan op 27 augustus, volgende week maandag dus. Dat meldt de techwebsite The Verge.

Daarmee wordt Twitch eigenlijk minder een streamingwebsite en meer een televisiezender die op specifieke momenten content van Pokémon ‘uitzendt’. In de marathon zullen ook de laatste Sun en Moon seizoenen van de animereeks zitten.

Niet écht eerste keer

Toch is dit niet de eerste keer dat Twitch een Pokémon marathon houdt. In 2016 heeft het officiële Pokémon channel via de website een stream van 24 uur gedaan. De aankomende marathon gaat die dus ruimschoots overstijgen.

Gesponsorde artikelen