Nu ook een tweede ‘Blind Getrouwd’-baby geboren!

Nu ook een tweede ‘Blind Getrouwd’-baby geboren!

Dinsdag kondigden Stijn en Nuria, het enige koppel dat het eerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ succesvol afsloot, al aan dat hun gezin was uitgebreid, en dat heeft blijkbaar anderen geïnspireerd. Want nu is er ook nog een tweede ‘Blind Getrouwd’-baby geboren!

Kleine Victor, de baby van Blind Getrouwd-koppel Stijn en Nuria, zal meteen een vriendje hebben om mee te spelen. Want hun Blind Getrouwd-collega Daisy Van Lierde is ook bevallen van een meisje, Vica.

Cameraman

Niet dat Daisy het programma getrouwd afsloot. Haar huwelijk met Geert was niet direct een voltreffer. Al vond ze wel nog de liefde tijdens het programma. De vonk sloeg tijdens de opnames over met … de cameraman. En het zat meteen goed, want de twee trouwden vorige zomer.

Daisy kondigde in september van vorig jaar zelf al aan dat ze in verwachting was, maar gisteren was het de grote dag. Daisy beviel gisteren van een meisje, Vica. “Vica is klein en slank, want ze weegt 2,8 kilogram en meet 49 centimeter”, legt Daisy uit in Het Laatste Nieuws.

Welkom Vica!

Medialaan

Zo kondigde Daisy eind september aan dat ze in verwachting was

Gesponsorde artikelen