Ok, deze nieuwe vibrator ziet er écht … vreemd uit, want hij heeft ’n zuignap

Ok, deze nieuwe vibrator ziet er écht … vreemd uit, want hij heeft ’n zuignap

Vaagweg fallusvormig, mét konijn, zonder konijn en in alle kleuren van de regenboog: laat ons zeggen dat we van vibrators en dildo’s niet bepaald verwachten dat ze er levensecht uitzien. Maar de nieuwe van Lelo, een ‘luchtdrukvibrator’, al zouden wij ‘m eerder als ‘zuignapvibrator’ omschrijven is van een heel andere orde. Dat gezegd zijnde: de reviews zijn blijkbaar vrij goed. 

Liever een bullet, een echte vibrator met een konijn, een draaiend middenstuk en oplichtende elementen? Je kan het zo zot niet bedenken of je kan er wel een vibrerende editie van bestellen. Maar eerlijk, een octupus als vibrator, een heel sexy idee vinden we ’t niet. Toch is dat het nieuw product van uppermarket seksspeeltjesfabrikant Lelo: de Sona. Sona heeft een soort zuignapje die om je clitoris gaat en … tja … zuigt.

En dat doet ie volgens een aantal reviews eigenlijk best goed. Volgens Lelo zelf is de Sona heel anders dan een normale clitorale vibrator omdat hij ‘sonische golven’ gebruikt, om zo niet alleen het topje te stimuleren, maar ook de rest. Right.

In elk geval imiteert de top van de Sona een soort zuigbeweging, en volgens het standaard Lelo-recept krijg je ook een reeks vibraties, van zacht tot heel intens. Voor je ’t vraagt: nee, hij ziet er niet uit als een octopus, maar wij krijgen het beeld niet bepaald uit ons hoofd. Maar hé, ieder diertje zijn pleziertje, toch?

Lelo

Gesponsorde artikelen