Olivia Rodrigo zal nieuwe muziek laten horen in documentaire ‘Driving Home 2 U’

Eind deze maand, op 25 maart, komt de documentairefilm Driving Home 2 U (A Sour Film) van Olivia Rodrigo naar Disney+. Daarin zal de 19-jarige zangeres laten zien hoe het album ‘SOUR’ tot stand kwam en zal ze een aantal van de songs ook live brengen. In een recent interview laat ze ook weten dat er nieuwe muziek te horen zal zijn.

Sinds januari vorig jaar is Olivia Rodrigo een nieuwe naam in de muziekwereld. De toen 18-jarige zangeres scoorde meteen gigantisch goed met haar eerste single drivers license en bleef overtuigen met nummers als good 4 u en traitor. Eind deze maand krijgt ze zelfs een eigen documentaire op Disney+, en die zal volgens de zangeres dus een streepje nieuwe muziek bevatten.

Tipje van de sluier

In een interview met Rolling Stone zegt de zangeres dat ze in de end credits van haar komende documentaire op Disney+ al een tipje van de sluier zal oplichten en dat ze druk bezig is aan een nieuw album.

De kans is dus groot dat Rodrigo na de release van Driving Home 2 U (A Sour Film) niet meer lang zal wachten met het uitbrengen van die nieuwe muziek. “Ik heb al een aantal nieuwe songs beluisterd en ik dacht, ‘Oh, dit is goed’. Ik kijk er zo hard naar uit om opnieuw songs met mijn fans te kunnen delen”, klonk het in het interview. Een eerste deel daarvan zal dus in demoversie in de documentairefilm te horen zijn.

Tour

Op 18 juni staat de Amerikaanse Olivia Rodrigo in het Brusselse Vorst Nationaal met haar ‘SOUR’-tour, maar toch is de kans groot dat de zangeres in de tussentijd nog met nieuwe muziek komt. Over de tour is de zangeres alvast dolenthousiast: “Het gaat een volledig nieuwe ervaring worden. Ik heb enkel nog maar kleine shows gespeeld, dus ik kijk er zo hard naar uit om eindelijk mijn fans te kunnen zien.”

Bekijk de teaser van Driving Home 2 U (A Sour Film) hier:

Disney+ kost in België 8,99 euro per maand. Heb je nog geen account? Klik dan hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...