‘Onder Vuur’ seizoen 3 verschijnt dit voorjaar op Streamz

Na de klassieke zenders heeft ook streamingdienst Streamz bekendgemaakt welke programma’s er dit voorjaar zullen verschijnen. Zo kunnen we al een nieuw seizoen van Nonkels en Billie vs Benjamin verwachten, maar zal ook Onder Vuur terugkeren. Een exacte datum daarvoor is er nog niet.

De fictieserie Onder Vuur keert dit voorjaar nog terug! Gisteren heeft Streamz aangekondigd dat de nieuwe afleveringen eerst op de streamingdienst zullen verschijnen. Pas later zal het seizoen ook op VRT 1 en VRT MAX te zien zijn.

Onder Vuur

In 2021 ging de reeks Onder Vuur van start op VRT 1. Daarin volgt de kijker het reilen en zeilen van brandweerpost Oosteroever in Oostende. Zoals dat gaat in reeksen over eerstehulpverlening, krijgen de personages te maken met heel wat druk en stress.

Dat zorgt ervoor dat sommigen hun geduld verliezen of verkeerde beslissingen maken. De voorbije twee seizoenen zorgden ook al voor heel wat spannende en emotionele momenten.

Derde seizoen

De nieuwe afleveringen gaan verder waar de vorige zijn gestopt. Het korps moest afscheid nemen van Nina (Alessia Sartor) en ook Orlando (Louis Talpe) deed de deur achter zich dicht. Om hen te vervangen verwelkomt het korps meteen vier nieuwe brandweermensen. Dat zijn Cassia (Anushka Melkonian), Pieter (Vincent Van Sande), Nouri (L’Hamiti Izzy Ismael) en Jade (Ellen Sterckx).

Dat is meteen een nieuwe uitdaging voor postoverste Dominique (Lien De Graeve), want zij moet nieuwe ploegen samenstellen. Wanneer ook de ontsporende Tom (Aimé Claeys) een onverwacht bezoek brengt aan de post en de spanning nog meer opdrijft, lijkt het zelfs even einde verhaal te zijn voor de kazerne. Zeker wanneer er zowel bij de oude als nieuwe garde lijken uit de kast beginnen vallen.

Onder Vuur seizoen 3 verschijnt dit voorjaar nog op Streamz.

Meer
Lees meer...