‘De Slimste Mens ter Wereld’: Aimé Claeys vertelt hoe hij ooit brand veroorzaakte in een restaurant

Vanavond is acteur Aimé Claeys de nieuwkomer in De Slimste Mens ter Wereld. En tegenspelers Alex Agnew en Gustaph zijn maar beter gewaarschuwd, want Aimé stichtte ooit brand in een restaurant.

De Slimste Mens ter Wereld is toe aan z’n tweede week en daarin zullen we kennismaken met Aimé Claeys. Hij is nu bekend als acteur uit onder andere Onder Vuur. En voor die rol als brandweerman kon hij in het verleden al ervaring opdoen, want Aimé veroorzaakte ooit een brand in een restaurant.

Brand

In de teaser voor de aflevering van De Slimste Mens ter Wereld doet Aimé Claeys het verhaal uit de doeken van hoe hij brand stichtte in het restaurant waar hij werkte. “Ik was afwasser, maar ik moest ook opeens alle desserts doen en crème brûlée maken. Ze hadden dan een nieuw tafeltje gemaakt. Dat was heel klein en daarboven stond de elektriciteitskast. Dus ik was snel mijn afwas aan het doen en ondertussen was ik ook met die crème brûlées bezig. En plots rook ik plastiek. Ik dacht: ‘Wat een rare crème brûlée’. Die elektriciteitskast stond in brand. Ik heb die brand uitgedaan en er nooit iets van gezegd. Ik wist van niets.”

Aimé zal het vanavond in De Slimste Mens ter Wereld opnemen tegen Alex Agnew, die al aan z’n zesde deelname toe is, en Gustaph, die de aflevering van gisteren won. Of hij het overleeft, komen we vanavond om 21.15 uur te weten op Play4 in de zesde aflevering van De Slimste Mens ter Wereld.

Bekijk hier de teaser voor aflevering van vanavond:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...