Left Right
scrollTop top

OnePlus lekt per ongeluk Nord 2 op eigen website


OnePlus Nord
© Shutterstock

OnePlus brengt binnenkort meer dan waarschijnlijk de OnePlus Nord 2 op de markt. Dat blijkt uit informatie die kortstondig op de website van het bedrijf stond. Het gaat hier vermoedelijk, net zoals de andere Nord-modellen om een budgetsmartphone.

Afgelopen zomer lanceerde OnePlus een nieuwe reeks smartphonemodellen. Met de OnePlus Nord keerde het bedrijf terug naar zijn roots, namelijk het maken van premium smartphones aan budgetprijzen. De voorbije jaren waren de prijzen van de high-endtoestellen van OnePlus namelijk serieus toegenomen.

OnePlus Nord 2

Ondertussen lanceerde het bedrijf naast de OnePlus Nord ook al de OnePlus N10 5G en de OnePlus N100 die op een nog lagere prijsklasse mikken. Sindsdien duiken er regelmatig geruchten op over het volgende toestel in de reeks. Het zag er lang naar uit dat dat de Nord N1 zou zijn, maar nu blijkt OnePlus gekozen te hebben voor de naam Nord 2.

De website Android Police ontdekte namelijk dat het bedrijf op zijn eigen website bij de FAQ-sectie tijdelijk de OnePlus Nord 2 vermeldde als model. Lang bleef die naam daar niet staan, maar toch werd het door velen opgemerkt.

De promotie waarover de FAQ op de website ging loopt af op 30 september dus voor die datum mogen we de lancering van de OnePlus Nord 2 verwachten.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…